Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A prostitúció bűncselekménynek...

A prostitúció bűncselekménynek számít?

Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 13:26
 1/7 anonim ***** válasza:
28%
Csak ha pénzt keresel vele.
2011. febr. 27. 13:28
 2/7 anonim ***** válasza:
57%
Nem.
2011. febr. 27. 13:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szabálysértés. A futtató,aki elvileg pénzt keres vele,ő bűncselekményt követ el.Nem tudom.Nézd meg a google-on.
2011. febr. 27. 13:40
 4/7 anonim válasza:
42%
nem! az ősi mesterség
2011. febr. 27. 15:50
 5/7 BaKs válasza:
Nem hiszem, hogy az lenne. Ő is jól jár, meg te is. Ő így keresi meg a pénzét, ha úgy veszed ez is csak egy munka, amire a társadalomnak - ha elhiszed, ha nem - szüksége van.
2011. márc. 13. 20:31
 6/7 anonim válasza:

Nos, a prostitúció definíciója: személyi szabadságért árulni a személyi szabadságot. Ebből következik, hogy a szabad akarat kérdése nagyon fontos. Aki prostituált, annak nincs szabad akarata, ki van szolgáltatva. Zsarolás áldozata. Ha elmész a rendőrségre, megöletlek, ha ezt és ezt csinálod, nem kapsz pénzt. Csapdahelyzet. Persze csak elméletben, a valóságban sosem ennyire fekete-fehér.

Nem véletlen a szóbeli azonosság a szexuális szolgáltatásokért pénzt kérő hölgy és a szabadságában kiszolgáltatott ember között. A szex az munka? Szerintem nem. Az magánéleti dolog. Pl. egy autó legyártása, na az munka. A szex nem munka. Ha valaki a nem munkából akar munkát csinálni, azt tiltják a törvények. Pl, a pszichoterápia is munka. A GDP-je: a páciens gyógyultan megy el, el tudja látni a munkáját. Ezekre szükség van. Arra nincs szükség, hogy valaki dugjon. Ebbe nincs munka. Vagy minden munka. Ha megmozdítom a karom, az munka? Vagy fingok egyet? Ez közgazdasági megközelítés, de biztos vagyeok benne, van jogi megközelítés is, de azt kevésbé ismerem, így innen közelítettem meg a kérdést.

Kiemelve a kulcsszavakat: szabad akarat, csapdahelyzet munka

2012. júl. 17. 02:01
 7/7 anonim válasza:
bocsánat: elejére: fizetségért vagy befolyásért árulni..( személyi szabadságot)
2012. júl. 17. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!