Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Nagyon bunkóság lenne, ha...

Nagyon bunkóság lenne, ha emlékeztetném őket?

Figyelt kérdés
Apukám könyvel egy cégnek, ami ilyen kristályokkal, meg féldrágakövekkel foglalkozik. Ékszereket készítenek belőle, meg ilyenek... És nagyon ritkán megyünk oda, de elhagytam az egyik kedvenc fülbevalómnak a párját, ami onnan van, és a szülinapom is most lesz, szóval apukám mondta, hogy elvisz engem oda. Persze magamnak vásárolok, de ez az ajándékom része :D És mikor utoljára voltunk ott, azt mondták, hogy nagyker áron vehetünk tőlük ékszereket, és hogy a testvéreim is jöhetnek, sőt, ha egyedül megyek akkor szóljak nekik nyugodtan. És kinéztem magamnak pár dolgot, amit meg is tudnék venni... De a cég főnöke most nem lesz ott, mert kövekért megy külföldre, és most odamegyünk apukámmal... Szóval ha mondanám nekik, hogy nagyker áron szeretnék vásárolni, az bunkóság lenne?
2011. febr. 26. 16:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne? Ha egyszer a főnök megengedte... Az alkalmazott nem dirigál :P
2011. febr. 26. 16:42
 2/2 anonim válasza:
100%
Szerintem nem bunkóság,nekem is vehetnél valamit. :D
2011. febr. 26. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!