Mit szoltok ahhoz, ha egy orvoson, noveren lathato helyen tetovalasok vannak?
Felőlem wc-ajtót is hordhat a hátán ha segít rajtam. Kevés igazán jó, szakmájához értő és tisztelettudó orvossal találkoztam. De ha ilyen emberrel találkozom, rohadtul nem fog érdekelni, hogy tetovált vagy sem.
Amúgy én találkoztam már tetovált mentőssel, nagyon jó fej volt. :P
Nem hiszem, hogy sokat változna a véleményem. Egy orvos vagy nővér megítélése szerintem inkább a viselkedéséből, professzionalizmusából vonható le. Az, hogy hogy viselkedik a betegeivel, milyen híre van ismerőseim körében. Erre sokkal inkább adok, mint külsőségekre. Valószínűleg én is úgy gondolkodnék, hogy egy egyetemi bulin, kicsit többet ivott a kelleténél, vagy egyetemista korában tette és nem gondolta végig, hogy ezt élete végégig viselnie kell, és emiatt lesznek olyan emberek, akik ez alapján ítélik majd meg.
És hozzátenném, hogy a szubjektív értékelés az orvosi egyetemen (amit utólag még hozzáfűzött...) gondolja, hogy csak azokat lehet más jeggyel értékelni pozitív vagy negatív irányba, akik tetoválással rendelkeznek? Egy tetoválás nélküli orvos vagy nővér nem kaphat méltatlan érdemjegyet?
Amig nem az elsös gyogyszerismeret tananyagat tetovalta es, mielött felir egy receptet, arrol lesi le, addig egyaltalan nem zavar.
En is ismerek olyan orvost, aki imad motorozni, böszme Harleyje van es tetovalt. Igaz, a vallan (szoval nem latszik munkaruhaban.), de nem befolyasolja ez, hogy milyen orvos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!