Szóval a kérdésem az,hogy mit gondolnátok egy olyan lányról aki a kissé obszcén módon kifejezett ,átlalában férfiak által közkedvelt: ,, ott ba**tuk a rezet" helyett,azt mondaná ,hogy: ,,ott sz*ptam a faszt" ?
Szerintem egy nő/lány szájából ez teljesen másképp hangzik ,illetve jön le mint pl az első verzió...
Ti mit gondoltok?
Engem kifejezetten idegesít..
2010. ápr. 28. 16:59
1/10 A kérdező kommentje:
pontosítok.. mit gondolnátok a lányról?
2010. ápr. 28. 17:00
2/10 anonim válasza:
Azt, hogy egy ostoba, feltűnési viszketegségben szenvedő liba. Egyébként sem értem, miért hiszik a csajok azt, hogy a pasik buknak a mosdatlan szájú lányokra. Főleg, ha még a hangerő is fel van tekerve:-) A legtöbb ismerősöm szerint közönségesek, visszataszítóak, akik max. 1 alkalmas kapcsolatra buknak, de abból minél több legyen.
2010. ápr. 28. 17:13
3/10 anonim válasza:
azt hogy alpari bunko, es a csunya beszed az egyetlen amivel fel tudja hivni magara a figyelmet.
En is szoktam karomkodni, na de azert mertekkel, meg ilyent nem mondanek.
2010. ápr. 28. 17:14
4/10 anonim válasza:
Minden ember szájából visszataszító káromkodást hallani, de egy lány/nő szájából kifejezetten ronda, idegesítő. Neveletlen dolog...A lányt pedig jól el kéne verni. Vagy kimosatni a száját szappannal, mint jó régen. Remélem az én gyerekeim nem fognak soha így beszélni. (otthon biztosan nem fognak ilyeneket hallani!)
20/L
2010. ápr. 28. 17:23
5/10 anonim válasza:
semmi különöset, nem egyetlen megnyilvánulásból alkotok véleményt emberekről.
2010. ápr. 28. 18:20
6/10 anonim válasza:
Ha nem ismerném, és csak ennyit hallanék tőle, semmit, illetve talán kíváncsivá tenne, hogy milyen is valójában.
Én nem szeretem azokat a lányokat, akik a f@szt is szalvétával fogják, legyenek kicsit vagányak, belevalók. Ennyi számomra még kevés a véleményalkotáshoz vagy a megítéléshez.
2010. ápr. 28. 18:36
7/10 anonim válasza:
Ha orditva közli,és minden második szava káromkodás,az negativ. De azért álszenteskedni sem kell,mindenki tudja hogy néha elszakad a cérna és a nők is káromkodnak.
2010. ápr. 28. 18:47
8/10 anonim válasza:
Hát nem tudom, én lány létemre szoktam azt is használni, hogy "tököm televan" meg "f*szom kivan", volt már, hogy megjegyezték, hogy nekem nincs is olyanom :) Általában aki nem ismer, az előtt nem beszélek így, de tényleg hajlamos vagyok csúnyán beszélni. Az ismerőseim úgy vannak vele, hogy ez egy rossz tulajdonságom, másnak is van rossz szokása, nem csak nekem. De ezek mellett tudják rólam, hogy nem vagyok primitív, sőt, műveltnek, intelligensnek tartanak. Ha arról van szó, tudok viselkedni, de baráti körben hajlamos vagyok jobban elengedni magam. Ez van. Én ezek után másról sem formálok negatív véleményt egyetlen mondat után. Viszont nem használom kötőszóként a b*zdmeget meg a f*szomat és társait, az szerintem is gáz. Én szimplán csak néha csúnyábban fejezem ki azt, amit talán szebben is lehetne.
2010. ápr. 28. 19:23
9/10 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, hogy a fent említett tevékenységet miért tekinti negatívumnak?? Miközben szó szerint véve a dolgot, biztosan elég lelkesen csinálja, ehehh... :)
2010. ápr. 28. 22:51
10/10 anonim válasza:
nem lenne nagy véleményem az illetőről, az tuti. prosztó libának tartanám, és nem beszélnék vele. az alap, hogy viselkedni tudni kell...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!