Szerintetek mennyi bizalommal fordulnának hozzám?
Figyelt kérdés
Szeretek segíteni másokon. Egyik nap egy olyan ötletem támadt, amiről már hallottam hogy létezik.Egy panelben lakom ahol sok idős ember is. Szívesen bevállalnám a bevásárlást helyettük. Szerintetek...2011. febr. 17. 11:06
1/8 anonim válasza:
tetszene nekik az ötlet, de előre biztos nem adnák oda a pénzt, csak miután megvetted, ami kell nekik.
2/8 anonim válasza:
Nagyon jó ötlet! Probáld ki. Én azt csinálnám a helyedbe, hogy először egy olyan idős emberhez mennék oda, aki jó sok idős embert ismer a házba, mert akkor terjesztené a jó hírt Rólad és nem Neked kéne mindegyiket végigjárni, hanem megadnád a telefonodat és ők keresnének meg, és még a bizalom is jobban meglenne.
Tök jó látni, hogy vannak ilyen szociális, jó szándékú emberek, mint Te.
3/8 anonim válasza:
Ha lenne eszed nem minket kérdezgetnél hanem az öregeket kérdeznéd, mi honnan mondjuk meg hogy mások mit gondolnak.
Amúgy meg az ötlet nem rossz és kevés borra valód is lenne belőle.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat :) Nagyon pozitív :) azért írtam ki ide mert kiváncsi voltam pár vélemyényre. Nagyon bíztató :)
2011. febr. 17. 12:25
5/8 anonim válasza:
Nagyon-nagyon örülnének, hogy nem nekik kell a kis botjukkal elbotorkálni a közértbe meg vissza, ami nekik napi program, és nem is nekik kell cipekedni sem. Biztos, hogy élnének a lehetőséggel. Eleinte viszont biztosan csak a bevásárlólistát adnák oda, a pénzt nem, hiszen nem ismernek, így azt csak a blokk és a bevásárolt cuccok ellenében adnák oda, ami érthető is. Nagyon kedves ötlet! Sőt, a családsegítők talán mint önkéntes szociális munkásnak címeket is adnának, miután elterjesztették, hogy valaki vállalna ilyet, érdekli-e őket.
6/8 A kérdező kommentje:
:) köszönöm az újabb pozitív választ :)
2011. febr. 17. 14:41
7/8 anonim válasza:
Ha ismernek és megbíznak benned akkor jó dolognak fogják tartani. De ha nem tudják hogy ki vagy akkor azt hiszik hogy átvered őket.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2011. febr. 18. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!