Fiúk! Otthon ülve pisiltek vagy állva?
Fiúk! Tanuljátok meg, hogy állva kizárólag piszoárba pisilünk, wc-be pedig CSAK ülve.
Előttem leírták, miért.
2vel elozo! mer mier?
Nalunk pottyantos wc van bent. Az a ize, ahol nem all meg a szar, hanem egybol bele a vizbe. Abba se leht hugyozni allva? En miota az eszembet tudom allva hugyozok.
Állva!
Nem fogom a farkam a wc-be lógatni ha nem muszáj!
Ha nők szerint undorító a pisis csempe akkor az nem ha belelógatom a farkam a wc-be és utána meg béléjük dugom? :)
Ők könnyen beszélnek, na meg náluk nincs opció.
Amúgy az a nő aki ülve pisilést preferál a ff-nál, de amikor lehúzza a wc-t maga után nem hajtja le a tetejét, akkor következetlen, mert a lehúzásnál ugyanúgy megy ki cucc.
Amúgy normális wc esetén normális célzásal nem olyan könnyen megy ki.
Én valahogy papucs dolognak tartom, ha egy ff-t asszonypajás ülve pisilésre kényszerít.
Én se hugyozok mellé, de a pottyantósból is kifröcsög. Jobban, mint lehúzásnál.
És szerintem nem papucs dolog, egyedül lakok, mégis ülve pisilek. És megkövetelem a vendégektől is, hacsak nem akarnak maradni takarítani.
párom állva
de a csempét is ő takaritja,ő pisili össze:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!