Szerintetek igazam van, hogy kiakadtam?
Lényeg annyi, h tegnap bulizni mentem volna... vagyis mentünk volna, és azvolt, h kimentem arra a helyre ahol megbeszéltem tesómmal és az ő egyik barátnőjével , h talizunk... időben mentem ki... felhívtam tesomat nem vette fel a telót... aztán vártam még kicsit... vártam vagy 15percet ...és felhívtam a volt barátját.... és mondta tesóm, h még nem indultak el... pedig már vagy20percre ottkellett volna lenniük... és bevoltak rugva ...és mondta , h nem indultak el, mert nem nézték az időt...én meg ottfagyoskodtam és mondtam , h induljanak el... erre felhívtam 10percel később és még mindig nem indultak el:S és megint tesom volt pasijával kellett beszélnem... mert a sajátját nem vette fel... egy kocsmában voltak, én meg kiakadtam és elküldtem kb mindenkit a p.csába meg minden...
aztán felhívott barátnője, h miért nem megyek én is le akocsmába és őt is leüvöltöttem... mert együtt 3an mentünk volna és annyi nem volt bennük, h egy sms t írjanak, h nem megyünk
És amúgy nekem sem volt kedvem menni de mégis felöltöztem kimentem hamarabb a buszmegállóba éjfélfele... sétáltam vagy 3megállót meg ilyenek... pedig nem volt meleg és egyedül:S
Szerintetek igazam van, h leüvöltöttem öket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!