Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mást is idegesít, amikor...

Mást is idegesít, amikor valaki visszahívatja magát telefonon?

Figyelt kérdés

Engem az utóbbi időben nagyon zavar, hogy nem is olyan nagyon közeli ismerőseim csak megcsörgetnek, vagy a szolgáltatón keresztül sms-t küldenek, hogy hívjam vissza őket. Kifejezetten dühös vagyok ettől, mert szerintem, ha ő akar beszélni velem, akkor hívjon fel ő. Én sem lopom a pénzt telefonra!

Ti mit csináltok hasonló helyzetben?

2009. febr. 6. 07:52
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

ma 10:31

Gondolom, azért van pénz a kártyádon, mert állandóan visszahívatod magad másokkal. Jól tudsz spórolni a másik kárára.

Általában én sem hívom vissza, akik sms-t küldenek, de aggódom, hogy mi lehet a baj, és lelkiismeretfurdalásom van. Aztán persze kiderül, hogy semmi baj nincs, csak sajnálja a pénzt telefonra, és azt gondolja, majd visszahív ez a hülye, neki több pénze van...

Nagyon bosszantó számomra.

Egyébként köszi a válaszokat!

2009. febr. 6. 13:57
 12/19 anonim ***** válasza:
64%

minek fikázod le?

azt mondta, azért van pénze, mert keveset beszél.

2009. febr. 9. 23:58
 13/19 A kérdező kommentje:

Nem "fikáztam le", csak pont az ilyen emberektől ver ki a víz!

Ha nincs pénze a kártyáján, akkor TÖLTSE FEL, vagy NE beszéljen, esetleg keresse fel a másikat SZEMÉLYESEN!

Szemétség másokat terhelni anyagilag, mert ő beszélgetni akar!

2009. febr. 10. 08:41
 14/19 vav22 ***** válasza:
61%
Nagyon félreértetted a 10:31-est, olvasd már el még egyszer. Pont azt írta, hogy csak akkor csinál ilyet, ha nincs pénz a kártyáján, de mivel keveset beszél telefonon, így majdnem mindig van neki rajta pénz, ergó nem hivattatja vissza magát...
2009. febr. 10. 23:20
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem értettem félre. Engem is "csak akkor" hívogatnak sms-sel,amikor nincs pénz a kártyájukon. Nekem az a - szerintük kevés - alkalom is sok. Én egyáltalán nem tudnék ilyet csinálni SOHA!
2009. febr. 11. 07:42
 16/19 vav22 ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok. Szerintem azzal semmi probléma, ha nagyon ritkán, hangsúlyozom, hogy nagyon ritkán mikor az ember bajban van és nincs pénz a kártyáján és megcsörget. Ilyen velem is volt már. De akkor ugye ismerőst vagy rokont és nem távoli ismerőst csörgetsz meg. Ilyen bárkivel előfordulhat, de az, hogy poénból csörgessenek meg, mert valami abszolút hülyeséget akar, na attól a falra mászom... Uh. végülis egyertértek veled, egyedül ebben az egy ritka esetben nem idegesít. De mikor megcsörgetteti magát valaki valami olyan dologért, ami neki fontos és ráadásul ráérne mondjuk, hogy egy e-mailt dobjon, ha nincs pénz a telóján, tehát nem SOS, akkor nehogy már az én számlámat húzza. Na ezt gusztustalanul pofátlannak tartom. És sajnos velem is sokszor megesett már...
2009. febr. 11. 07:55
 17/19 A kérdező kommentje:

Jó, ha élet-halál kérdése, vagy ilyesmi.

De azért általában nem erről van szó. Lényeg, hogy én szégyellném, hogy nincs pénz a telefonomon, ezért nem hívogattatnám vissza magam.

Köszi a választ!

2009. febr. 11. 08:03
 18/19 anonim válasza:
100%
Menj át a Pannonhoz, és meg is szabadultál a visszahívást kérő sms-ektől.:)
2009. febr. 11. 17:28
 19/19 anonim ***** válasza:

Az utolsó válasza nagyon tetszett. :) Igaza van.

Én P.....os vagyok és ilyen gondom nincsen, egyébként meg aki amit nem tud fizetni azt ne akarja erőltetni.

2010. máj. 6. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!