Mást is idegesít, amikor valaki visszahívatja magát telefonon?
Engem az utóbbi időben nagyon zavar, hogy nem is olyan nagyon közeli ismerőseim csak megcsörgetnek, vagy a szolgáltatón keresztül sms-t küldenek, hogy hívjam vissza őket. Kifejezetten dühös vagyok ettől, mert szerintem, ha ő akar beszélni velem, akkor hívjon fel ő. Én sem lopom a pénzt telefonra!
Ti mit csináltok hasonló helyzetben?
ma 10:31
Gondolom, azért van pénz a kártyádon, mert állandóan visszahívatod magad másokkal. Jól tudsz spórolni a másik kárára.
Általában én sem hívom vissza, akik sms-t küldenek, de aggódom, hogy mi lehet a baj, és lelkiismeretfurdalásom van. Aztán persze kiderül, hogy semmi baj nincs, csak sajnálja a pénzt telefonra, és azt gondolja, majd visszahív ez a hülye, neki több pénze van...
Nagyon bosszantó számomra.
Egyébként köszi a válaszokat!
minek fikázod le?
azt mondta, azért van pénze, mert keveset beszél.
Nem "fikáztam le", csak pont az ilyen emberektől ver ki a víz!
Ha nincs pénze a kártyáján, akkor TÖLTSE FEL, vagy NE beszéljen, esetleg keresse fel a másikat SZEMÉLYESEN!
Szemétség másokat terhelni anyagilag, mert ő beszélgetni akar!
Jó, ha élet-halál kérdése, vagy ilyesmi.
De azért általában nem erről van szó. Lényeg, hogy én szégyellném, hogy nincs pénz a telefonomon, ezért nem hívogattatnám vissza magam.
Köszi a választ!
Az utolsó válasza nagyon tetszett. :) Igaza van.
Én P.....os vagyok és ilyen gondom nincsen, egyébként meg aki amit nem tud fizetni azt ne akarja erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!