Miért fogják egymás kezét a lányok sétálás közbe? :O
Nekem semmi bajom azokkal, akik a saját nemükhöz vonzódnak. De otthon, ha lehet. A melegfelvonulással sem értek egyet, mert nem kellene villogni a mássággal. Mert nem ez a természetes, a megszokott.
A XIII. kerületben a szomszédunk volt egy meleg pár. Viszont a magánéletük a csukott ajtó mögött zajlott. Nagyon szerettem mindkét fiút, mert mikor terhes voltam az első gyerekemmel, jobban odafigyeltek rám, mint másra a családtagok. Mindezzel együtt még előttem sem álltak neki turbékolni. Attól nem lesz senki nyitottabb, ha nyilvános helyeken (nálunk a MÁV állomás) smárolnak ész nélkül. És a lányok!!! A fiúk nem. Ők tudják diszkréten kezelni a dolgokat, míg a lányokban van egy jó adag magamutogatási kényszer.
Mert minden csajban van egy kis látens leszbi hajlam. Kész.
Írnak ide lányok is. Tegye a szívére a kezét, és írja le őszintén, aki meri, hogy csókolózott-e már a legjobb barátnőjével. Ide a nyakamba a rozsdást, ha 10-ből mondjuk 6-7 meg nem csinálta. Na mármost ez fiúknál elég érdekesen nézne ki. A lányok szerint gondolom ez valami "marha nagy buli" vagy csak simán megint valami mostani baromság. Nézzük el nekik...
Ez a "nagyon szeretlek drágám"-dolog meg amolyan kisgyerekes képmutatás, tipikus mai sajátosság. Csak azért mondják egymásnak, mert ez a divat. Az ilyen "best friends 4ever"-ekből lesznek a legnagyobb hiénák, ha ugyanazt a srácot szemelik ki.
18:43
Istenem, te sohasem fogod megérteni a nőket.
18:46
Alapszabály, hogy férfinak megérteni a nőt lehetetlen.
Amúgy soha ne mondd, hogy soha!:D
De azért érdekelne, hogy a válaszom melyik része mondatja ezt veled.
Nekem elsőre az ugrott be, hogy így könnyebben felfigyelnek rájuk. Elsősorban a fiúk.
Tehát röviden, feltűnési viszketegségből.
Igaz harminc felett, de női aggyal, én azt hiszem fiatalként ezért járnék kézenfogva a bnőimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!