Miért fogják egymás kezét a lányok sétálás közbe? :O
Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 14:48
1/23 anonim válasza:
Én speciel azért, mert nagyon ügyetlen vagyok, csúszik a cipőm és szakad a hó...és nem szeretnék elesni :)
2/23 anonim válasza:
Ovisoknál még értem, meg ahogy az 1. válaszoló írta, úgy rendben van. Egyébként megőrülök ha látom.
Pasik sem sétálnak kéz a kézben, még a meleg párok sem, mert az ő magánügyük. Épp ezért, ha ilyen lányokat látok, egyből a leszbikusság jut eszembe, pedig lehet, nem is azok.
3/23 anonim válasza:
Ez még hagyján, de az elmúlt időszakban nagyon sok 13 és 18 év közötti lányt láttam olyan rendezvényen csókolózni, ahova fiatalabb gyerekeket is elvisznek.
4/23 anonim válasza:
Én a húgommal szoktam kézen fogva sétálni. Nem tudom miért, nincs különösebb oka.
5/23 anonim válasza:
Biztos kapaszkodnak, nehogy felgyorsuljanak fénysebességre és kiessen a hajtű a hajukból. :)
8/23 anonim válasza:
Mi a baj a leszbikkel? Férfiszemnek felüdülés. Főleg ha nem csak leszbi, hanem bi, így mi sem érezzük magunkat kirekesztve :D
9/23 anonim válasza:
Ezt a középiskolás lányok szokták csinálni. Azért, mert akkoriban sok új barátot szereznek, és nagyon örülnek neki, és így is kifejezik, h menniyre szeretik egymást. Meg úgy is, h közösségi oldalakon egymás képei alá szívecskéket írnak, meg h "szeretlek" stb.
És nem azért, mert leszbik.
10/23 anonim válasza:
Nem leszbik, de inkább a fiúknak kéne fogni a kezüket. Indiában vagy az araboknál a fiúk járnak kézenfogva, ott ez a barátság jele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!