Mikortól számít egy ember részegnek?
Figyelt kérdés
Mi az az állapot, ami még elviselhető?
Ha valakinek csillog a szeme és vigyorog, az OK,
ha valaki már nem tud felkelni, az undorító...
De hol a határ?
2011. jan. 23. 13:16
1/5 anonim válasza:
Amikor kicsit botladozik, beszéd közben kicsit hadar és néha elharapja a szó végét. Szerintem ez még tűrhető, sőt sok esetben még mulatságos is.
2/5 anonim válasza:
Mikor elkezdi a hulyeseget mondani, bufog, f.ngik, mikor egy komplett idiota.
3/5 anonim válasza:
Szerintem amit az első írt, az még inkább a "becsiccsentett", spicces állapot. Legalábbis szerintem aki botladozik meg ilyesmi, az még nem részeg. Aki már ok nélkül röhögőgörcsöt vagy dührohamot kap, nem tudja magát kontrollálni az már jó részeg.
4/5 anonim válasza:
Én már a botladozást is a részegség jelének nevezném. Ha már nem tud folyékonyan beszélni és egyenesen menni, na az már részeg, hisz aki ilyen állapotban van, azt már nem illik egyedül hazaengedni.
Szóval én már a csillogó szemű vigyorgóson túli állapotot már részegségnek mondanám.
5/5 anonim válasza:
Attól is függ, hogy te milyen állapotban vagy.
Amikor alkoholista voltam, akkor a koki-mata-atom-selejt embereket is elviselhetőnek tartottam. Manapság a sima alkoholos lehellet, kicsit buta vigyor is arra késztet, hogy kerüljem az illetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!