Vállalkozásba kezdenék, illemhelyek (wc-k) üzemeltetésére! HOL KEZDJEM?
Ugyanis még emlékszem,és látom ezeket a helyeket,de bezárva!
szerintem ez egy jó vállalkozás lenne ,ha lehetne!!vagy becsődölnék?
visszavonom az előző kérdésednél a válaszom, megtaláltam :D
szerintem azok azért vannak zárva, mert becsődöltek.
Mar nem sokaig tudnak majd az emberek ingyen WC-re menni. Az lesz mint nyugaton. Hiaba van ott a WC, le lesznek lakatolva, benzinkut, stb, nem fog beengedni, meg ha vasarolsz/fogyasztol is. Miert nem? Mert nem akarnak bunko emberek utan takaritani, nem kell nekik hogy felszurkaljak az emberek magukat, utana kelljen mentot, rendorseget hivni, es hasznalt tuket osszeszedni.
Ideiglenes automata WC-k vannak felallitva, maximum 10 perc, utana kinyillik az ajto. Ezek az epuletek az onkormanyzat altal van finanszirozva, vezetve, hasznalonak ingyenes, na de kell vallalkozo aki felallitja, gyartja, karban tartja oket
. [link]
Van nekünk olyanunk ,hogy fkf zrt,benyelik a milliárdokat lehetnének fő vállalkozók ,és vennének fel alkalmazottakat esetleg,a közterület felügyelet ellenörizne ha már lófrálnak egész nap,őket akkor az állam fizetné, és lenne illemhelyünk, amire ugyan úgy szükségünk van mint bármire!
tudom sok a közteher a vállalkozóknak ,de valamit kellene tenni,magunkért!akkor mi lehetne megoldás,?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!