Modern önéletrajzba bele kell írni a családi állapotot?
Én nem írtam bele semmi ilyet, egyébként semmi közük sincs hozzá, bár ha behívnak úgyis megkérdezik.
Esetleg akkor lehet beírni ha előny származhat belőle, pl. óvónő már felnevelt egy saját gyereket.
Viszont van, hogy külön kérik, ilyenkor nyilván a szelektálás miatt, pl. frissházas nők lehetséges gyerek miatt hátránnyal indulnak.
Ami számodra bármilyen területet érintve kényelmetlen-azt ne írd bele--ha behívnak és rákérdeznek,már eggyel jobb helyzetben vagy,mert személyes varázsod hatása is érvényesül (végső esetben hivatkozhatsz arra is elfelejtetted, de legalább benn vagy)-míg a levél csak egy személytelen levél marad...mindazáltal hallgathatsz az előttem beírók tapasztalatlanságára is :))
Te döntessz!
u.i.egyáltalán nem biztos,hogy rákérdeznek...
Ha feltehetőleg negatívabb megvilágításba kerülnél, ne írd be. Ha 25 éves házas nő vagy az inkább ne, mert a gyerek miatt lehet kuka lesz. De ha elvált vagy azt se, mert megbízhatatlannak bélyegeznek.
A gyerekeket nemigen szokás beírni amerikai típusú önéletrajzba, esetleg a kifejtősbe.
Nemtom mennyire vagyok tapasztalatlan az előttem beíró szerint, de én nem szoktam beírni a családi állapotom, ha behívnak és érdekli őket rákérdeznek, legalább nem csak az alapján szelektálnak ki, hogy fiatal nő vagyok kapcsolatban, (szerintük) gyerek előtt, hanem láttak is.
Amúgy nálam mindig megkérdezték, nyilván épp ezért a veszély miatt, hogy van-e kapcsolatom, mert akkor lehet hamarosan szülni megyek. Ha pasi lennék, nem érdekelné a kutyát se, van-e barátnőm.
A "döntessz"-ről jut eszembe: a helyesírási hibákat nézd át többször!
hacsak nem külön kérik nem irom bele
huszonévesen már amugyis azt hiszik hogy rögtön el akarok menni gyereketszülni:D nem kell ehhez rögtön megmondani h megvan az apajelölt is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!