Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szoktatok pénzt adományozni?

Szoktatok pénzt adományozni?

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 15:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem. Ruhát, játékot, élelmiszert igen, de pénzt soha.
2010. dec. 30. 15:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Te írtál nekem e-mailt? Szétnézek itthon, hogy mit tehetnék érted, de én egy huszasal öregebb vagyok mint te...
2010. dec. 30. 15:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem. Soha, semmilyen körülmények között. Életemben most először adományoztam egy Erdélybe induló Mikulás-gyűjtésnek, egy csokit. Annak is biztos örült valaki, jó érzés nekem is :) De ehhez az is kellett, hogy a gyűjtést szervezők szimpatikusak legyenek.
2010. dec. 30. 15:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Szoktunk. Mikor gyerekeknek gyűjtenek kórházi gépekre, mentőautóra. Valamint gyermekétkeztetésre is minden évben. De csak abban az esetben, ha tudjuk pontosan, hogy melyik szervezet áll mögötte. Ilyen utcán letámadós, mappás embereknek nem, mert bizalmatlanok vagyunk.
2010. dec. 31. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!