Kinevetsz, röhögsz másokon, ha pórul járnak?
Figyelt kérdés
Kineveted azt, aki pl. elesik az utcán, vagy leesik valahonnan, leejt valamit, vagy valami szerencsétlenség történik valakivel?2010. dec. 30. 13:34
1/13 anonim válasza:
Még szép, persze csakha vicces az eset. Önmagában az, hogy elesik valaki nem túl nagy kunszt. És fordított esetben meg engem nevetnek ki, szóval nincs lelkiismeret furdalásom se.
3/13 anonim válasza:
csak akkor ha utálom azt a vkit
4/13 anonim válasza:
ha utálom az illetőt, akkor igen
ha nem utálom, akkor csak abban az esteben, ha égő a helyzet, és oldani kell, és a nevetés jó megoldás lenne (ezt érezni kell)
ha nem ismerem, akkor meg nem
5/13 anonim válasza:
ha vicces, akkor igen. Nincs ebben semmi rossz, oldja a feszültséget. Magamon is tudok röhögni, ha elesek.
7/13 anonim válasza:
Ha látom, hogy nem komoly, akkor igen. Egyszer elesett egy bácsi bicajjal, elgurultak a csomagtartóból a narancsai. Volt barátommal odarohantunk segíteni, láttam, hogy semmi komoly. Ahogy továbbment, annyira ellenállhatatlan röhögőgörcs jött rám, fél óráig nevettem:D Én is szoktam hasonló bénaságokat csinálni, pl. egyszer bicajjal nekimentem egy autónak, és leesett a rendszámtáblája. Kijött a fazon, akié volt a kocsi, mondtam, hogy elnézést, mondta, hogy ezt nézheti... A mai napig, ha eszembe jut ez a történet, nevetnem kell:D
8/13 anonim válasza:
Csak ha megérdemli és vicces. Nem vagyok amúgy kárörvendő.
9/13 anonim válasza:
Ha eltanyázik, akkor nem, inkább felsegítem. Ha jóban vagyok a "bénázóval", akkor egy kis nevetgéléssel oldom a helyzetet, de nem kiröhögöm.
10/13 anonim válasza:
Ha ismerősöm persze hogy kiröhögöm ha vicces. Ha ő nevetne rajtam, én nem sértődnék meg, sőt örülnék hogy jó pillanatot szereztem neki :D . Viszont ha idegen ( pl az utcán ) történik szerencsétlenség, ami vicces, csak halkan röhögök, nehogy meghallja. Nekem sem esne jól ha egy vadidegen röhögne rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!