Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A magyar sznob. Ez igaz?

A magyar sznob. Ez igaz?

Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 22:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mennyire utálom én az Ír embereket..Nem egy és nem kettőhöz volt szerencsém. Biztos az volt a baja, hogy nem vagyunk akkorra alkeszok, mint ők. :)

Viccet félre téve. Nem hinném, hogy sznobok lennénk.

2011. jan. 2. 22:51
 12/13 anonim válasza:

Meg Magyaroszagon eltem nekem sem tunt fel hogy azok lennenk ,10 eve kulfoldon elek en is ugy latom ,hogy ha nem is sznob de nagyon buszke nemzet vagyunk.

Hajlamosak vagyunk leszolni mindenkit aki kulonbozik tolunk.Persze tisztelet a kivetelnek!

2011. jan. 11. 05:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Én 20 éve élek külföldön. A magyar ember nem sznob! És nagyon is segítőkész, szerény általánosságban. Ezen elgondolkoztam, én is ha találkozom egy szonbbal, akkor alkalmazkodom és túlteszek rajta.

A világon mindenhol megszólják, ha valami nem átlagos és nem illik bele a társadalomba. Máshol még bűntetik és ki is csinálják rendesen érte az embert.

2011. jan. 11. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!