Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mi számít normálisnak?

Mi számít normálisnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Idei tanévben kerültem új suliba. Eddig mindig olyan magányos voltam, a régi sulimban kiközösítettek, nem voltak barátaim. Nem jártam el sehová, mozi se, semmi. Most viszont vannak barátaim, egyre több helyre járok el (főleg így november-december tájékától gondolom ennyi idő kellett mire sikerült beilleszkednem)

Sokszor úgy meglepődöm, pl. mikor hívnak suli után "nem jössz forró csokizni/forralt borozni?" nincs kedved eljönni korizni? és ehhez hasonlók. Anyu szerint nayon megváltoztam, pozítívan és negatívan is... szerinte nyitottabb lettem (ez a pozítívum) viszont másabb is... mert eljárok diszkóba is (1-1,5 havonta 1-szer!) és iszom is alkoholt (még sosem hánytam alkoholtól, de voltam már nem józan is... de nyugi semmi olyasmit nem tettem amit megbántam volna :) ).

Szóval azt szeretném megtudni, mi számít 17 évesen normálisnak? Ti mennyit jártok el a barátaitokkal? Hányszor mentek egy hónapban mozizni, korizni, fitness terembe, (nyilván anyagi körülmények is számítanak, tehát ahhoz mérten), hányszor jártok diszkóba? Suli után mindig elmentek az oszt. társaitokkal/haverokkal városba, körülnézni egyet, rucik terén, vagy beülni egy forró csokira, kávéra, vagy kajolni valamit? Mekizés, iylesmi? Vagy nem mindig mentek el suli után?

Szeretném tudni... mert nem tom mi a normális... mert eddig sosem jártam el, suli után mindig hazamentem és otthon ültem :/ nyilván ez függ a pénztől is meg időtől is (edzésektől ha valaki sportol pl.)

Mennyi időt töltötök el a barátaitokkal? Sokszor mentek egymáshoz át, filmezni vagy dumálni? (hozzám eddig nem sokat jöttek :( de egyik csaj jövő héten nálam fog aludni :)) )

17/l

2010. dec. 23. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:
46%

Hát a te életed egy átlagos amerikai, 17 éveséhez hasonlítható

Mi már a te korodban drogoztunk persze akkor még más világ volt :), mák teát úgy ittuk mint ti a forró csokit suli után.

Inni is ittunk sokat, volt akinek a detoxikálóban töltött idejét az apja nézte végig, azok voltak a szép idők. Most hogy túl vagyok a 30-on, szívesen cserélnék veletek akár holnap.

Éljétek ki magatokat mindegy hogyan, csak jól örüljetek és élvezzétek az időt amit eltöltötök.

35F

2010. dec. 23. 20:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A berúgással vigyázz, de a többivel nincs semmi baj.
2010. dec. 23. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:
90%

Kellemes társasági élet az, amit leírsz, teljesen normális. 17 évesen már sokan vannak, akik felelőtlenül és sok alkoholt isznak, tehát abban semmiképp sem tűnsz végletesnek (maradj is ilyen). Nem írod, te _minden nap_ eljársz-e suli után a barátaiddal, én személy szerint azt túl sűrűnek tartanám, de nekem e tekintetben anno elég tétlen életem volt. Pusztán a változatosság miatt is megéri néha hazamenni, illetve azért, hogy ne szokj el szélsőségesen az egyedülléttől. Fontos, hogy egyedül is tudd azért értelmesen tölteni az idődet (olvasás, valami hobbi pl. főzés varrás állattartás fényképezés rajzolás írás stb. stb. :)). A tanulásra is ügyelj, egyébként pedig élvezd a társas életet, jó dolog.

24/f Bp.-ről

2010. dec. 23. 21:53
 4/4 Bretso ***** válasza:
72%

Amit leírtál az teljesen normális, véleményem szerint. Amíg nem kurvulsz el és sz*psz le válogatott kéjdorongokat a disco mosdójában, illetve amíg nem lesz hétvégente lisztes az orrod (és társai) addig szerintem ez a mennyiség teljesen normális.

Amíg nem a szórakozásnak élsz, hanem vannak értelmes céljaid, teszel is értük, addig mindenki megérdemel kikapcsolódást.

2010. dec. 23. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!