Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Hogyan kell/illik szivarozni?

Hogyan kell/illik szivarozni?

Figyelt kérdés
Pár alap dolgot találtam a neten, de igazából pl azt sehol sem írták le egyértelműen, hogy mégis melyik végéből kell levágni és mennyit.
2010. dec. 16. 17:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A szivar zárt végét kell felnyitni. Ezt a végét is szívod.

Lehet szúrni is, vagy vágni.

Vágáskor csak egy egész picit.

Erre van egy olyan módszer, hogy a szivarvágót az asztalra fekteted, beleállítod a szivart, és így annyi jön le, amennyinek kell.

A szivart csak gyufával "illik" meggyújtani. Abból is foszformentessel.

2010. dec. 16. 17:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

És még egy-két apróság.

A szivart nem szokás lehamuzni. A jó szivarnak van olyan kemény hamuja, hogy megtartsa magát.


Szivart nem szokás beoltani, ha végeztél, leteszed a hamusra, hogy magától aludjon be.


A szivarfüstöt letüdőzni sem igen szokás.


Kezdőknek a H. Upmant-t szokták ajánlani.

2010. dec. 16. 17:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
így igaz.
2011. máj. 18. 21:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!