Hogyan kell/illik szivarozni?
Figyelt kérdés
Pár alap dolgot találtam a neten, de igazából pl azt sehol sem írták le egyértelműen, hogy mégis melyik végéből kell levágni és mennyit.2010. dec. 16. 17:32
1/3 anonim válasza:
A szivar zárt végét kell felnyitni. Ezt a végét is szívod.
Lehet szúrni is, vagy vágni.
Vágáskor csak egy egész picit.
Erre van egy olyan módszer, hogy a szivarvágót az asztalra fekteted, beleállítod a szivart, és így annyi jön le, amennyinek kell.
A szivart csak gyufával "illik" meggyújtani. Abból is foszformentessel.
2/3 anonim válasza:
És még egy-két apróság.
A szivart nem szokás lehamuzni. A jó szivarnak van olyan kemény hamuja, hogy megtartsa magát.
Szivart nem szokás beoltani, ha végeztél, leteszed a hamusra, hogy magától aludjon be.
A szivarfüstöt letüdőzni sem igen szokás.
Kezdőknek a H. Upmant-t szokták ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!