Adjak a dokinak ajándékot vagy ne? Örülne neki, vagy semmibe venné?
Pénzt elvből nem adok, de nagyon meg vagyok elégedve a fiam egyik orvosával. 3 napot volt kórházban egy műtét miatt, de az egyik doki nagyon lelkiismeretes volt.
Jól esne neki, ha adnék ajándékot (nem nagy valamit, csoki, kávé, bor, tea, olyan 5-6 ezer Ft értékben), vagy nem is érdekelné, átpasszolná az ápolóknak?
Én egy hétig voltam kórházban és napi szinten okoztam plusz munkát hisztivel és pánikrohamokkal a személyzetnek. A főnővér volt az egyetlen, aki szakszerűen tudta kezelni a helyzetet. Mindenki szerint egy lelketlen, bunkó, tapló nőszemély, minden beteg panaszkodott róla, de engem visszahozott lelkileg az életbe.
Mivel szeretek fából ezt azt farigcsálni, faragtam neki titokban még odabent egy cicát.
Gondoltam gyerekes dolog és értéktelen vacak, úgyis a kukában végzi vagy csak leégetem magam.
Átadtam, megköszönte morcosan és ment a dolgára.
Aztán amikor kontrollra mentem, láttam, hogy ott van a monitorán a nővérszobában a cica.
És amikor ezt megjegyeztem, egy fiatalabb nővérke azt mondta, úgy őrzi, mintha aranyból volna.
Szóval mégiscsak örült neki. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!