Hogy lehet elfogadtatni magad egy közösséggel?
Furcsán megyek mert lúdtalpas vagyok, amúgy is van egy egyedei mozgásom szeretek magammal foglalkozni.
Néha zavarba szoktam jönni főleg lányok előtt, de hát mit
csináljak én ilyen vagyok bárhová megyek mindenki utál engem.
Pedig én nem követek el ellenük semmit csak az vagyok ami.
Ti mit tennétek a helyemben, próbáltam normális lenni hozzájuk
de így a mozdulataim miatt meg vagyok bélyegezve. Állandóan kinevetnek engem és ez rosszul esik de persze nem mutatom ki,tanácstalan vagyok nem akarok ilyen lenni
megszeretnék változni de valahogy nem igazán akar összejönni úgy néznek rám mintegy mutánsra mintha nem is
emberi létforma lennék csak játékszer akivel kedvükre szórakozhatnak. Szerintetek mit csináljak?
Hogyan változzam meg?
Segítsetek nekem!4!
Válaszokat előre köszönöm.
„Hogy lehet elfogadtatni magad egy közösséggel?”
Azzal, hogy elfogadod magad adottságaiddal és hibáiddal együtt. E dolgok ugyanis azok az eszközök melyekkel ez életedben dolgoznod kell. Ezekből fogod lelki erődet meríteni, hogy az (ön-)tudatod egy magasabb színvonalára emelkedj.
Ha te elfogadod magad, úgy ahogyan vagy akkor mindenki elfogad téged, de addig nem.
Szerintem épp abban van a hiba, hogy pontosan tudod mindezt és már-már magad is elhiszed, h valami baj van veled. egy időben én is szenvedtem hasonlóktól nem a lúdtalptól, hanem az általános kiközösítésstől, közönytől) és teljesen depressziós voltam.
Aztán elkezdtem egy önbizalomnövelő tréninget,és lassanként megoldódott a probléma. Ezt javaslom neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!