Munkahelyen is vannak mással foglalkozó emberek?
Suliban nem vagyok nagy dumás embereke, csöndben vagyok, ha kell beszélek, de nem nagyon. És az osztályban mindig is volt 2-3 ember, akik tanulás helyett röhögtek rajtam, persze szigorúan csak többen. Egyedül egyik sem bátor. Én meg nem tudtam vissza szólni, mert nem olyan vagyok. Of-et sem érdekelte, ki mit tett.
Munkahelyen is lesznek olyanok, akik majd jönnek röhögni rajtam?
Munkahelyeken sincs kevesebb állat, maximum sokaknak kevesebb energiája, arra hogy állatkodjon. De irodákban, kereskedelemben és szolgáltatásban is van sok naplopó. Aki nem csak cseszteti a másikat, de a főnöknél az is eléri, hogy az csinálja meg az ő munkáját is. Ilyenkor aztán sok értelme van a főnökhöz menni, árulkodni a csókosról. (Régen az iskolákban is divat volt kiadni a feladatot másnak, most nem tudom van-e ilyen.)
Változni kell. Ne várd, hogy a világ változzon körülötted meg ! ! ! !
Változni kell. Ne várd, hogy a világ változzon meg körülötted ! ! ! !
Csak ebben a három szektorban dolgoztam, úgy hogy nem tudom, hogy az iparban és mezőgazdaságban hogy van. De az építőiparból volt mát itt egy példa.
És óriási multinál dolgozott egy volt osztálytársam. És olyanokat látott mintha kisiklások közt lett volna. Az egyik srác személyes dolgaival dobálóztak többen, és öntötték szándékosan többször is étel. Egyik esetben egy doboz joghurtot. Ami elég kellemetlen élmény lehet. Az összes barom csókos volt, és a srác dolgozott állandóan. Annyi munkát bíztak az áldozatra, hogy hétvégén is bejárhatott ingyen túlórázni.
De azért ne aggódj nem nehéz megváltozni. Az egykor luzer gyerek most sokkal többet keres, mint én vagy a barátom. És az egykori luzernek a legközelebbi kollégája is több száz kilométerre van. Bár az utolsó két munka helyén amúgy sem szórakozót vele senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!