Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Munkahelyen is vannak mással...

Munkahelyen is vannak mással foglalkozó emberek?

Figyelt kérdés

Suliban nem vagyok nagy dumás embereke, csöndben vagyok, ha kell beszélek, de nem nagyon. És az osztályban mindig is volt 2-3 ember, akik tanulás helyett röhögtek rajtam, persze szigorúan csak többen. Egyedül egyik sem bátor. Én meg nem tudtam vissza szólni, mert nem olyan vagyok. Of-et sem érdekelte, ki mit tett.

Munkahelyen is lesznek olyanok, akik majd jönnek röhögni rajtam?

2010. nov. 30. 13:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Munkahelyen már többnyire felnőtt és érett emberek vannak, nem olyan éretlen kis tinik, akik azt hiszik, attól lesznek menők, ha csoportosan bántják azt, aki egyedül van.
2010. nov. 30. 13:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Előfordulhat, felnőttek között is vannak idióták de nem olyan jellemző mint az iskolában...
2010. nov. 30. 13:37
 3/13 anonim válasza:
100%
Munkahelyen is vannak, csak mire az ember felnő ugye "okosabb" lesz, tehát burkoltabb formában fog menni a dolog. Tenni ellenük nem tudsz, nem kell velük foglalkozni.
2010. nov. 30. 14:11
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Munkahelyen kevésbé érnek rá ilyesmire, de furakodás, pletykálás, árulkodás előfordul. Főleg olyan helen, ahol nők is dolgoznak.
2010. nov. 30. 14:15
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
vannak ennél szemetebb emberek a felnőttek között is...
2010. nov. 30. 14:23
 6/13 Egyszerű huszonéves ***** válasza:
100%

Pályakezdőként most kezdem dolgozni. Suliban engem is utáltak kiközösítettek és elég durva dolgokat engedtek meg maguknak velem szemben.

Munkahelyen is azért akad 1-2 állat aki csak belémrúg, de ez nem olyan számottevő, mint az iskolában. Munkahelyemen ráadásul sokkal, de sokkal több ember vesz körül. Nem túlzom, ha azt mondom több százan! (Jó nagy cég). De nem vészes a helyzet már. Felnőtt emberek 70%-éka megérti, hogy mit jelent-e pár szó: Hagyjál engem békén!

22/N

2010. nov. 30. 14:47
 7/13 anonim ***** válasza:

Olyan, aki munka helyett röhög rajtad, nem lesz, mert kirúgja a főnök. Ez pedig elég nagy motiváció :)

Különben attól függ, hol dolgozol, a párom volt a nyáron segédmunkás, ott azért röhögte ki a többi munkás, merthogy "egyetemre jár, oszt mégis itt hordja a maltert, höhöhö". De ők egyszerűen ilyenek voltak. Ahol más típusú emberek vannak, ott nem fog senki röhögni semmin.

2010. nov. 30. 15:45
 8/13 anonim ***** válasza:
91%

Munkahelyen már nem veled egyidősek lesznek csak hanem 40-50 évesek is azok meg nem röhögnek a pofádba.

A 15-20 éveseknél divat az hogy a gyengébbet, kisebbet piszkálják, kinevetik. Idősebb korban csak a nőknél szokás a másik kibeszélése. A férfiak csak megjegyzik magukban ha vmi nem tetszik de nem piszkálnak ezért.

Ott ha piszkálnak, pofádba röhögnek, szólsz a főnöknek hogy a másik műszakban szeretnél dolgozni de ha az illető amúgy se végzi jól a munkáját akkor ki is rúgja.

2010. nov. 30. 17:06
 9/13 A kérdező kommentje:
Azt mondja sok ember, munkahelyen is vannak, akik szeretnek "ellógni" tehát nem dolgoznak, vagy csak úgy tesznek. De, ha szólok a főnöknek, hogy nem dolgozik, meg nem a dolgával törődik, akkor majd lesz következménye?
2010. nov. 30. 17:28
 10/13 Egyszerű huszonéves ***** válasza:

Úgy szólj a főnöknek ilyenekért, hogy ne lássa senki és ne is mondd el senkinek, ha beköpsz valakit, mert akkor azért fognak utálni, mert puncsos vagy. Nálunk is van ilyen emberke, 3 hétig volt operátor mára Instuktor lett. Hát van róla vélemény mégha senki nem mondja meg neki.

22/N

2010. nov. 30. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!