Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Néha szívesen megdicsérnem...

Néha szívesen megdicsérnem egy-egy lány haját, ruháját, stb, de ők ezt mire vélnék?

Figyelt kérdés

Szóval néha találkozok idegen lányokkal, pl mikor csak beugrok egy idegen városban egy boltba és ő meg ott pénztáros, vagy hasonló szituációkban és valahogy örülnék kimondani ha valami különlegesen szépet találok benne.

De hangsúlyozom, sőt, nyomatékosan hangsúlyozom, nem azért akarok bókolni, mert megtetszett.

Van egy olyan érzésem, hogy tipikusan valami felszedő szövegnek gondolnák a lányok ha megdicsérnem valamijüket. Pedig mondom nem erről van szó, nem beszélgetést akarok kezdeményezni meg ismerkedni, csak ki szeretném fejezni a pozitív elismerésem.

Főleg lányok véleményét várom, vagy olyan fiúkét, akik jobban ismernek sok lányt ezen a téren, hogy milyen gondolatok futnának le a fejükben ha egy fél percre közelében lévő idegen férfi valami dicsérő szavakat szólna felé...

Köszönöm szépen.

2010. nov. 22. 14:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Én még a felszedős dumát is értékelem, ha nem nagyon parasztul adja elő.

Múltkor a bkv ellenőr bókolt, hazáig vigyorogtam. Nekem bearanyozza a napomat, ha megdicsérnek, mindegy milyen szándékkal, csak ne legyen nyomulós paraszt (pl. megdugnálak, de jó s3ggöd van stb.)

2010. nov. 22. 15:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem is jól esne. Ha jobban belegondolok, lehet, hogy kicsit meglepődnék, de nem hiszem, hogy félreérteném. Szerintem lehet azt látni, hogy valaki csak szimplán megdicsért, vagy akar tőled valamit.

Szóval hajrá, csak nehogy aztán ne tudd lerázni magadról a sok lányt, akik "mindig ilyen kedves pasiról álmodtak". :D

2010. nov. 22. 15:24
 3/6 anonim ***** válasza:
én értékelném, de amilyen vagyok, még az is megfordulna bennem, hogy biztos csak gúnyolódik :S
2010. nov. 22. 15:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem az egész napomat szebbé teszi egy dicséret, bók :) Általában megköszönöm szépen, mosolyogva és ennyi. Pl egyszer megtörtént, hogy csak sétáltam az utcán, és egy nagyobb adag középkorú férfi mellett sétáltam el. Az egyik utánam szólt, hogy milyen szép hajam van. Azt sem tudtam, melyik volt, vagy hogy néz ki, csak hallottam a hangján az őszinte csodálatot, hogy ez tényleg csak úgy kibukott belőle. Megköszöntem és az aznap estém pozitívan, optimistán indult.
2010. nov. 22. 19:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekedmennék, mert azt hinném, gúnyolsz.(nemkaptamsokjót)
2010. nov. 23. 19:08
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindegyikőtöknek a választ!

Örülök, hogy 1-2 kedves szóval szebbé lehet tenni a napotokat :)

2010. nov. 28. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!