Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért van az, hogy akik új...

Miért van az, hogy akik új autóval mászkálnak, azok igénytelenűl, filléresen öltözködnek? (És az üzletekben is a legolcsóbb élelmiszereket keresik)

Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 19:55
1 2
 11/11 anonim válasza:

Van aki a ruházatban márkafüggő,és lenézi azt aki nem Adidasban,vagy stb-ben jár...van aki így van az autójával.Szereti a kényelmet,a biztonságot,azt,h néhány évig nem kell szerelőre költeni,stb.Én magam varrom a család ruháit,a legutolsó divat szerint (tehát a közkedvelt cimke kizárva),és nagyon szeretjük,h szép autó van alattunk.Idáig még nem vettem észre,h szúrnánk vkinek a szemét.De!!!Valóban van egy házaspár,akik csak minőségi sört és bort isznak,drága parfümöt vesznek,és csak olyan helyen,ahol garantált,h nem kínai hamisítvány,és árgus szemekkel figyelik,h kinek milye van,h ők 2X akkorát tudjanak mutatni...vettek egy törött majd "összeragasztott" 2 éves VW passsatot,mert "olyan szép",ami idáig az ország különböző területén 3X hagyta állva őket! Szóval sztem minden ott dől el,h az ember a saját gyönyörűségére vagy csak prezentálni vesz szép dolgokat.Az utóbbi lelki nyomorékok nevetségesek!De az élettel mindenki megköti a kis kompromisszumait.

Pl az utolsó hozzászóló:Ha jó állásban gyűjthetne biztos nem egy új autóra gyűjtene!?!?!?Ha jó fizuja lenne,biztos nem áldozna belőle egy jó autó törlesztőjére!!!ugyanmár!!!Ne legyünk álszentek!!!!!Az irigység tetei fel ezeket a hülye kérdéseket????Miért akar mindenki a más pénztárcájában turkálni?????

2010. nov. 23. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!