Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Cukrászdában ha bent fogyaszta...

Cukrászdában ha bent fogyasztani akarok, akkor először a pénztárnál kell kikérni ill. fizetni vagy várni az asztalnál?

Figyelt kérdés

Honnan tudom mi ott a protokoll?

Ha utóbbi a szokás, akkor ugyanúgy a kasszához kell menni és borravalót is fizetni vagy akkor is várjak a pincérnőre?

dec. 19. 11:43
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

"Nem bántásból, de eddigi életedben soha nem voltál még cukrászdában? Gyerekkorodban sem vittek el egyetlen egyszer sem?"

Szökőévente mentünk el egy-egy helyre, semmire nem emlékszem én már, főleg, hogy sosem én kértem ki csak egyből leültem meg nem is érdekelt, de most randim lesz és mindig parázok annyira, hogy gondolkodni sem tudok.

dec. 19. 16:01
 12/12 anonim ***** válasza:

oké, így érthetőbb. Minket a szüleink az ilyen alkalmakkor tanítottak is, tehát mi rendeltük a saját sütinket, innivalónkat, abból indultam ki, hogy ez az alap. (mi sem jártunk gyakran)

Sok sikert a randihoz!

dec. 19. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!