Egy szem fájdalomcsillapítóért lehet pénzt kérni pl. munkatárstól? Csak elméleti kérdés. Vagy ha nem kérnél, elfogadnád?
Figyelt kérdés
Amikor irodában dolgoztam, előfordult, úgy rémlik, hogy valaki megkérdezte, hogy nincs-e valakinél fájdalomcsillapító, talán kapott is, nem tudom, később viszonozta-e valahogy. Egy ilyen 200-300 Ft is lehet szemenként. Persze nem eget verő összeg, de mégis sok egy kvázi idegennek.dec. 8. 12:50
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szerencsére nagy valószínűséggel nem fogok ilyen helyzetbe kerülni, mert nem irodában vagyok, és nem szokott fájni semmim. De ha úgy adódna, adnék szó nélkül ingyen, hogy ne legyek "fillérbaszó"... Talán meredek feltételezés volt, hogy valaki direkt nem tart magánál, csak rémlett, hogy régebben volt olyan, aki nem először kért.
dec. 9. 10:30
12/14 anonim válasza:
Ez olyasmi, ami hosszútávon egyenlítődik ki. Most én adok gyógyszert, máskor ő segít ki egy tamponnal, papírzsepivel. Ha valaki mindig csak két de tőle semmit nem lehet kérni, az előbb-utóbb kiesik ebből a körből.
13/14 anonim válasza:
Ritkán fáj a fejem, de akkor nagyon, ezért mindig van nálam fájdalomcsillapító. Egy munkatársamnak fájt a feje, kérés nélkül felkínáltam. Híre mehetett, mert azontúl mindenki hozzám járt fájdalomcsillapítóért, így egy hónapig sem tartott ki, pedig én nem is vettem be egyet sem. Rendszeresen vennem kellett. Pár hónap után befejeztem az ingyen patikát, és "sajnos" nem volt nálam többet.
14/14 A kérdező kommentje:
#13 Köszönöm, jó egy pozitív kommentet is olvasni. Remélem, a többiek is tanulnak belőle.
dec. 10. 09:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!