Egy szem fájdalomcsillapítóért lehet pénzt kérni pl. munkatárstól? Csak elméleti kérdés. Vagy ha nem kérnél, elfogadnád?
Szerintem ehhez már nagyon fillérb.szónak kell lenni, már bocsánat a kifejezésért. És mielőtt megkérdezed: nem kérnék és nem is fogadnék el pénzt azért sem, ha valaki kér egy tisztasági betétet, tampont vagy intim betétet mert hirtelen szüksége van rá, vagy görcsoldót, netán egy hajgumit.
Ne legyünk már nevetségesek.
Az más kérdés, ha valaki rendszert csinál ebből és visszalé a jóindulattal, de egy alkalomért pénzt kérni szerintem gáz.
Nálam szokott lenni. Ha esetleg megkérdezik, hogy van-e akkor szoktam adni.
Vagy ha valaki mondja, hogy fáj a feje vagy fejgörcse van, akkor szoktam kérdezni, hogy adjak-e?? Meg hogy esetleg van-e allergiája.
Ha tényleg olyan a társaság nem sajnálok pár forintot a másiktól. Szívesen adok, nem poénból szokott nálam se lenni, nagyon rossz érzés mikor fáj az ember feje, dolgozni vagy tanulni kellene és még órák múlva tud csak hazamenni. Kb olyan ez is, mintha egy kávéra hívnám meg a fáradt kollégát, majd ha úgy van valahogy viszonozza, de nem fogadnék el érte pénzt.
Nem kizárt, hogy eleve ez volt a terv, persze. De most őszintén, mekkora esélye van ennek? Nem tudom, hogy neked szokott-e fájni a fejed, vagy fájt-e már úgy istenesen, de ha igen, akkor remélem belátod, hogy mekkora ordas ökörséget feltételezel, amikor azt gondolod, hogy valaki direkt úgy intézi a dolgokat, hogy ne legyen nála gyógyszer, és majd másoktól tarhál, aztán ha senkinél nincs, akkor szenved egész nap. Azért, mert így megspórolja három zsemle árát.
Erre mondják gondolom, hogy mindenki magából indul ki.
És ja, a fillérbaszózás ebben a helyzetben szerintem is jogos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!