Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ciki úgy bemenni egy drága...

Ciki úgy bemenni egy drága helyre, hogy előre tudom nem veszek semmit?

Figyelt kérdés
Az Andrássyn találtam egy parfüm boltot ahol van olyan termék amit keresek. Meg akarom szagolni, csak máshol nem találtam meg ezt a parfümöt és kb biztosan tudom hogy úgy se ott veszem meg mivel fix túlárazott hely. Viszont nagyon komoly helynek néz ki meg kb csak drága cuccok vannak bent. Nem akarok pofátlan lenni.

nov. 5. 15:27
 1/8 anonim válasza:
93%
Szard le, városban két nap múlva senki se fog emlékezni rád úgyse
nov. 5. 15:35
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Menj be, szagold meg, mondd meg hogy jókat hallottál róla, aztán miután megszagoltad, tegyél úgy, mintha nem tetszene, nem arra számítottál volna.
nov. 5. 16:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire érdekel, mit gondol egy vadidegen, akit esélyes, hogy soha többé nem látsz, akkor a 2-es válaszoló leírta, mit tegyél.
nov. 5. 16:36
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Az összeset végigszaglászhatod, ne sajnáld. Nem az alapanyag drága ezeken a termékeken, nem a termékfejlesztés, hanem a marketing. Ne sajnáld dényleg, ömöljön a parfüm. Amúgy meg az andrássyn a gazdag prolik vásárolnak, szóval suttyó emberek járnak ezekbe a boltokba is. Nem fogsz kilógni
nov. 5. 17:49
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
Általában van kirakva teszter mindenből, pont arra hogy meg lehessen szagolni. Nem okozol veszteséget nekik vele. A nagyon drága cuccokból pedig szokott lenni termékminta kiszerelés is, amit elérhető áron megvehetsz hogy kipróbáld. Pár fújásnyi van benne.
nov. 5. 21:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt ugye tudod, hogy a szagolgatás semmit nem ér?

Magadra kell kenned kicsit, és úgy megszagolni, az ad használható élményt.

nov. 5. 23:08
 7/8 SZTANN ***** válasza:
100%

Minden üzlet arra való, hogy akárki bemenjen és nézelődjön, válogasson. Vásárolni egyáltalán nem kötelező. Az eladók érted vannak, a vevőért! (Egy hótüres boltban már annak is örülnek, ha valaki betéved.)

Viselkedj érdeklődően, kicsit fensőbbséges magabiztossággal - természetes kötelességük, hogy veled foglalkozzanak.

nov. 6. 22:14
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Sejtem melyik üzlet lehet ez az Andrássyn. Ha a másik, vagy még a másik, mindegy, egy kaptafa. Mármint a személyzetet illetően. Huszonéves, kedvességet erőltetetten megjátszó, lenézős picsák dolgoznak ott. Amikor betérek, mindig azt kívánom, bárcsak ne vennék észre hogy ott vagyok, de leginkább ne jöjjenek oda, hozzám ne szóljanak, nagyon irritálóak.

Amúgy a kérdésre válaszolva, semennyire nem ciki, ha nem veszel semmit. Ez a “műfaj”, mármint a parfümökkel való ismerkedés nem az elhamarkodott döntésekről szól.

nov. 9. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!