Ciki úgy bemenni egy drága helyre, hogy előre tudom nem veszek semmit?
Figyelt kérdés
Az Andrássyn találtam egy parfüm boltot ahol van olyan termék amit keresek. Meg akarom szagolni, csak máshol nem találtam meg ezt a parfümöt és kb biztosan tudom hogy úgy se ott veszem meg mivel fix túlárazott hely. Viszont nagyon komoly helynek néz ki meg kb csak drága cuccok vannak bent. Nem akarok pofátlan lenni.ma 15:27
1/3 anonim válasza:
Szard le, városban két nap múlva senki se fog emlékezni rád úgyse
2/3 anonim válasza:
Menj be, szagold meg, mondd meg hogy jókat hallottál róla, aztán miután megszagoltad, tegyél úgy, mintha nem tetszene, nem arra számítottál volna.
3/3 anonim válasza:
Ha ennyire érdekel, mit gondol egy vadidegen, akit esélyes, hogy soha többé nem látsz, akkor a 2-es válaszoló leírta, mit tegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!