Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Komolyan trehányabbak a nők...

Komolyan trehányabbak a nők ma voltam lányként egy férfi mosdóba mert karbantartották a nőit ès sokkal tisztább volt mint a női szokott lenni általában?

Figyelt kérdés
okt. 29. 18:34
1 2
 11/14 Metionin ***** válasza:
100%
Igen, mindig voltak és lesznek igénytelenek, nők is és férfiak is. Magam is találkoztam már vérből kikent absztrakt festménnyel a kolis budiajtókon, ahogy összehugyozott falakkal a férfi wc-ben is de ez egy másik kategória. És az is másik, hogy nincs papír vagy kézmosó. De ha tök igénye budikba tök igényes emberek járnának csak, akkor is koszosabb lenne a női, a fentebb említett gyakoribb használat miatt, mint a fülkés budi a férfi mosdóban.
okt. 29. 19:51
 12/14 anonim ***** válasza:
35%
A női vécébe sokkal többen járnak, az igényes urak inkább lehugyozzák a ház oldalát.
okt. 29. 21:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Én is erre gondoltam, hogy a férfiak a fülkéket alig használják, ez lehet egy ok. Másrészt nem menstruálnak, így ott sok esély sincs rá, hogy valaki összevérezzen bármit.
okt. 29. 21:08
 14/14 anonim ***** válasza:
#13 Dehogynem használják a férfiak a fülkét... És nemcsak nagy dologhoz, én pl. nem szeretem a piszoárt, mindig fülkébe megyek, de az is ugyanúgy össze van hugyozva, szóval sokan mások is használják, és mocskos az egész, és undorítónak találom, mert én nem csinálok ilyet. Nem értem, ha valakinek kicsi a pöcse, miért nem áll közelebb, miért hugyozza inkább össze a padlót. Gusztustalan.
okt. 29. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!