Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért pont a szellentés és a...

Miért pont a szellentés és a böfögés a legkínosabb, holott egyiket sem lehet megakadályozni?

Figyelt kérdés

Természetesen tudom, hogy mind a kettő kellemetlen a környezetre nézve, de nem fojtható el.

Ne arról oktassatok ki, hogy milyen kellemetlen!

okt. 2. 08:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%
Mindkettőt lehet diszkréten intézni.A böfögés összefügg az étkezési szokással,ha zabálsz,tele pofával,sok levegőt nyelve,az visszataszító,és a felesleges levegő távozni fog.De a bélgázokat is el lehet engedni kultúráltan.Hidd el,sem a böfögés,sem a fingás nem férfias...
okt. 2. 08:37
 2/14 A kérdező kommentje:
#1 Nem is írtam, hogy férfias. Annyit írtam, hogy nem fojtható el, míg pl. a tüsszentés legalábbis elhalasztható.
okt. 2. 10:43
 3/14 anonim ***** válasza:
17%
Mindkettőt meg lehet előzni megfelelő étkezéssel.
okt. 2. 13:36
 4/14 anonim ***** válasza:
52%
Van az az értelmi szint, ahol kezelni, sőt megelőzni is lehet az említett "eseményeket".
okt. 2. 14:16
 5/14 anonim ***** válasza:
okt. 2. 14:53
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

Popofón segít!

Rendeld meg előkelő (ezüst) kivitelben! 100% magyar anyagokból!

okt. 2. 15:18
 7/14 anonim ***** válasza:
77%
A fingás mióta nem visszatartható? Ne mondd már, hogy ez csak az én szuperképességem...
okt. 2. 15:31
 8/14 anonim ***** válasza:
61%
#7 Van az bélgázmennyiség, mikor már nem tartható vissza😄
okt. 2. 15:35
 9/14 anonim ***** válasza:
34%

8

Ahogyan van az a vizelet- vagy székletmennyiség, amit szintén nem lehet visszatartani, de ettől még mint olyan visszatartható mind a három.

Nem is értem a kérdést... :D

okt. 2. 15:44
 10/14 anonim válasza:
12%

semmi baj a kis büfivel, kis pukival, ne viccelj már.

a baj az, ha otthagyod a homokozóban a lapátot, műanyag dömpert, és nem eszed meg a spenótot.

apukádnak mondd meg, hogy emiatt ne szóljon rád.

okt. 2. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!