Miért pont a szellentés és a böfögés a legkínosabb, holott egyiket sem lehet megakadályozni?
Figyelt kérdés
Természetesen tudom, hogy mind a kettő kellemetlen a környezetre nézve, de nem fojtható el.
Ne arról oktassatok ki, hogy milyen kellemetlen!
okt. 2. 08:06
1/14 anonim válasza:
Mindkettőt lehet diszkréten intézni.A böfögés összefügg az étkezési szokással,ha zabálsz,tele pofával,sok levegőt nyelve,az visszataszító,és a felesleges levegő távozni fog.De a bélgázokat is el lehet engedni kultúráltan.Hidd el,sem a böfögés,sem a fingás nem férfias...
2/14 A kérdező kommentje:
#1 Nem is írtam, hogy férfias. Annyit írtam, hogy nem fojtható el, míg pl. a tüsszentés legalábbis elhalasztható.
okt. 2. 10:43
3/14 anonim válasza:
Mindkettőt meg lehet előzni megfelelő étkezéssel.
4/14 anonim válasza:
Van az az értelmi szint, ahol kezelni, sőt megelőzni is lehet az említett "eseményeket".
5/14 anonim válasza:
6/14 anonim válasza:
Popofón segít!
Rendeld meg előkelő (ezüst) kivitelben! 100% magyar anyagokból!
7/14 anonim válasza:
A fingás mióta nem visszatartható? Ne mondd már, hogy ez csak az én szuperképességem...
8/14 anonim válasza:
#7 Van az bélgázmennyiség, mikor már nem tartható vissza😄
9/14 anonim válasza:
8
Ahogyan van az a vizelet- vagy székletmennyiség, amit szintén nem lehet visszatartani, de ettől még mint olyan visszatartható mind a három.
Nem is értem a kérdést... :D
10/14 anonim válasza:
semmi baj a kis büfivel, kis pukival, ne viccelj már.
a baj az, ha otthagyod a homokozóban a lapátot, műanyag dömpert, és nem eszed meg a spenótot.
apukádnak mondd meg, hogy emiatt ne szóljon rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!