Miért hordanak durván elhízott emberek sport napszemüveget?
Figyelt kérdés
Mulatságos, mert túl sokat valószínűleg nem sportolnak.aug. 14. 15:02
2/26 anonim válasza:
Hogy ne süssön a szemükbe a nap. És láttam már spotcipőben is kövér embert, mert az kényelmes.
3/26 anonim válasza:
Pl mert az tetszik nekik. A sport napszemüveg nem azt jelenti, hogy sportolónak kell lenni hogy hordhasd.
5/26 anonim válasza:
Kérdező: mi közöd hozzá hogy ki mit hord? Te se örülnél ha mások veled foglalkoznának hogy mit miért teszel/veszel. Vagy nálatok ez a szokás? Kibeszélni/kiröhögni a másikat?
6/26 anonim válasza:
Aztán mitől lenne sportos egy napszemüveg?!
8/26 anonim válasza:
Edzeni se mindenki szokott, aki edzőcipőt hord.
És most figyelj! Atléta trikót sem csak atléták viselhetnek.
9/26 anonim válasza:
Mert tetszik nekik. És oldalról is védi a szemet.
10/26 anonim válasza:
Ha arra gondolsz, hogy $z@rul áll, illetve hogy nem a legelőnyösebb a karakterükhöz ebben igazad lehet. Én is az enyhén túlsúlyosak közé tartozom, és golyó fejem van. Nekem is inkább az a tipikus repülős, retró szemüveg állna jól, de sportszemcsit hordok.
Ez a fazon tetszik, plusz oldalról is takarja a szemem.
Nem kell ezt tovább gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!