Nálunk mikor lesz hivatalosan is engedélyezett a toples
mindenütt a nemi esélyegyenlőség jegyében?
Figyelt kérdés
Németországban és Spanyolországban már nemi diszkriminációnak tartják és keményen büntetik azon intézményeket, amelyek nem akarják engedélyezni a nőknek a toplesst.
tegnap 22:04 nem jól vlaszolsz rám, amit te linkelsz az arról szól, hogy a medencén *kívül* ne legyen félmeztelen senki; az én kommentem (tegnap 20:08) pedig a kérdés témájáról szólt, hogy fürdéskor/úszáskor mit visel egy pasi és mit nem
aug. 26. 21:13
13/18 anonim válasza:
van egy jó ötletem:
a küzdősportokban rakják össze a csávókat a nőkkel. ilyenkor is legyen egyenjogúság!
a csapból is az folyik-különösen a jobboldaliak körében-hogy jajj szegény nők így meg úgy... és a férfiak? nekünk miért nem jár az egyenlő védelem?
ha annyira egyenjogúság(?:D)van,akkor mi a francért nem védik úgy a férfiakat is,mint ahogy a nőket???
az egyenjogúság alapja,hogy mindenkivel NEMTŐL FÜGGETLENÜL kell bánni,de az emberek nem így tesznek,mert beléjük van nevelve,hogy "jajj szegény nők".
szept. 1. 17:45
14/18 anonim válasza:
Mert itthon pont olyan irányba mennek a dolgok úgy amblokk mindenben, mint Németországban meg Spanyolországban. Amíg a polgári keresztény családközpontú kormányunk által finanszírozott hírportálokon az olyan cikkek tömkelege színesíti a sokadik atomháborús riogatást, mint a "xy csöcsöt villantott" "xy hatalmas melleit szinte alig takarja valami", addig ne várjunk mást. A női mellek akkor lesznek felszabadítva, ha valamilyen szinten aszexualizáljuk őket. Amíg az origo egy kilátszódó bimbóudvart rendkívüli hírnek lehoz és komplett társadalmat hív közös rejszolásra, addig a magyar nők nem nagyon fognak tüntetni azért, hogy bikinifelső nélkül napozhassanak Siófokon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!