Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Esküvői meghívás visszautasítása?

Esküvői meghívás visszautasítása?

Figyelt kérdés

Egy nő ismerősöm, akit az egyetemről ismerek meghívott az esküvőjére pár hete. Az egyetemen egy társaságban voltunk, de sose tekintettem úgy rá, mint barátnőre, sose találkoztunk privátban vagy voltak mély beszélgetések, csak akkor találkoztunk és beszélgettünk, amikor a társaság egyben volt, pl 1 napos közös wellnessezéskor vagy lánybúcsún.

De ezt leszámítva én se kerestem ő sose telón, se neten, szóval ilyen langyos kapcsolat volt mindig is. Egyébként az egész, 8 fős társaságunk ilyen, persze vannak szorosabb kapcsolatok, de összességében én ezt nem hívnám barátságnak, max 1-1 ember között van ilyen.

A lényeg, hogy meghívott az esküvőre és én úgy érzem nekem nincs ott a helyem, mert szerintem esküvőre barátokat és családot kell meghívni, de én nem gondolom, hogy mi barátnők lennénk, csak ugye van/volt egy közös társaság egyetemről, azóta pedig évi1x össszejöttünk.

Ti elmennétek? Hogyan lehet egy ilyet visszautasítani? "Bocs, de nem vagyunk barátok csak ismerősök, akkor meg minek menjek?"

júl. 20. 13:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:
94%
Ez kész:DDDD
júl. 20. 16:46
 52/78 anonim válasza:
94%
Akkor ne fogadj senkit a lakásodon, nekem 8, de ez kb olyan mintha elhivnál egy csajt vacsizni ahol közlöd vele hogy amúgy szakítasz. Érted na? Ha úgyse mész megmondod amikor hívnak hogy hozzák a meghívot, hogy nem kell nem tudsz menni.
júl. 20. 16:54
 53/78 anonim válasza:
94%
Sok sikert a felnőtt élethez! Úgy látom nem lesz egyszerű:)
júl. 20. 17:01
 54/78 anonim ***** válasza:
92%
Szerencsére nem az országban élek, kedves kérdező, így nem ölhetsz meg műtét közben. 🙃
júl. 20. 17:11
 55/78 anonim ***** válasza:
93%

Nem dramatizálod kicsit túl?

Udvariassági gesztust tett semmi többet.

Te meg udvariassan nemet mondasz.

Nem kell mindenhez több soros magyarázkodást fűzni.

júl. 20. 17:31
 56/78 anonim ***** válasza:
93%

Simán megmondom, hogy köszönöd a meghívást de ti nem mentek. Nem kell magyarázkodni.

Mi így nem mentünk el a tesóm lányának az esküvőjére mert nem jártunk össze még évi 1x sem.

Megsértődtek? Igen.

Utána meg megbékültek. Mit tudnak velünk kezdeni?

Nem fogok százezreket adni úgy, hogy hiába közeli rokon, nem is ismerem.

júl. 20. 17:44
 57/78 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem te ne operálj inkább, mert szegény beteg ott fogja leélni az életét a műtő asztalon, miközben te nem tudod eldönteni, hogy balról jobbra, vagy jobbról balra vágjál bele.😁
júl. 20. 17:55
 58/78 anonim ***** válasza:
87%

B+ 🤣🤣🤣

Eddig titkon védtem a kérdezőt, de tényleg nem okos! Hujujjjjj, kik vannak egyetemen! 😏

júl. 20. 18:26
 59/78 anonim ***** válasza:
90%
Én azt nem értem, hogy te mit nem értesz? Megmondtad neki, hogy nem biztos, hogy jó az időpont. Akkor most szépen megmondod, hogy tényleg nem jó az időpont. Gratulálsz, sok boldogságot kívánsz, esetleg küldesz neki egy lapot postán. Nem akkora ügy ez, mint amekkora feneket kerítesz neki. Nőlj fel, lesz még ilyen.
júl. 20. 18:33
 60/78 anonim ***** válasza:
4%
Házasodnak még az emberek? Az már a múlt szerintem.
júl. 20. 18:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!