Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Családi kempingezéskor elmenné...

Családi kempingezéskor elmennétek nyilvános zuhanyzóba szüleitekkel együtt, vagy inkább külön?

Figyelt kérdés
júl. 18. 07:26
1 2
 1/13 anonim válasza:
68%
Ez erősen az életkortól függ.Bizonyos kor után nem egészséges,sőt káros.
júl. 18. 07:32
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Nem muszáj családilag együtt bevonulni a zuhanyzáshoz. Egyébként jó esetben van zuhanyfüggöny. Uszodákban ha véletlenül nincs, azért megpróbálom kiválasztani a legnyugisabb zugot és kerülni a lehetőségét a másokkal együtt fürdésnek. Függetlenül attól hogy idegen vagy családtag.
júl. 18. 08:02
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
A zuhanyzók nem koedukáltak, maguk a tusolók el vannak választva, szóval nem értem a gondot. Egy helyen dolgoztam apámmal, vártuk volna meg egymást a zuhanyzással?
júl. 18. 08:07
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Simán, mi sokszor együtt mentünk. Persze nők a nőibe, férfiak a férfiba.
júl. 18. 08:19
 5/13 anonim ***** válasza:
61%

Ellenkező nemű szülővel, rokonokkal, idegenekkel biztosan nem.

Ha van külön női, férfi, akkor nem gond. Uszodában, kondiban sem gond az öltöző, zuhanyzó használata azonos neműekkel.

júl. 18. 09:11
 6/13 anonim ***** válasza:
81%
Anyámmal simán (nő vagyok) apámmal nem. De nem hiszem, hogy egyben van a férfi meg a női zuhanyzó.
júl. 18. 09:16
 7/13 anonim ***** válasza:
Ahol eddig voltam kempingben (Balaton környéke, Horvátország) ott volt külön női és férfi zuhanyzó és WC.
júl. 18. 09:19
 8/13 A kérdező kommentje:
Nyilván én is külön gondoltam a nőit meg a férfit. Én nehezen veszem rá magam hogy elmenjek anyukámmal, ezért kérdezem.
júl. 18. 09:22
 9/13 anonim ***** válasza:

Mikor mi voltunk kempingbe ott volt több zuhanyzó külön férfiaknak, külön nőknek. Egy-egy ilyen zuhanyzóban volt legalább 6-8 zuhanyfülke. Mikor elmentünk zuhanyozni mindenki bement egy ilyen kis fülkébe és lehetett nyugodtan tisztálkodni. Amúgy sose volt ilyen közös családi "akkor irány a zuhanyzó". Mindenki akkor ment mikor jólesett. Volt amikor együtt, volt hogy külön.

Egyszer Görögországban véletlen a női zuhanyzóba mentem olyan másnapos voltam. 😃 Semmi tudatosság nem volt. Egyszerűen csak reggel inkább még részegen mint másnaposan bementem zuhanyzóba és letusoltam. Mikor jöttem ki akkor vettem észre hogy a tükör előtt két nő állt. Valamit ott hablatyoltak, de azt se értettem milyen nyelven beszéltek. Mondtam Sorry, Sorry aztán kimentem. (De ekkor már nem a családdal voltunk nyaralni, hanem az egyetemi haverokkal.)

júl. 18. 09:26
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
A szülös-zuhanyzós fétises elökerült??
júl. 18. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!