Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Kevés a nyilvános WC Kőbányán?

Kevés a nyilvános WC Kőbányán?

Figyelt kérdés

(A cím elsősorban figyelemfelkeltő. Tudjuk, hogy kevés, és nem csak Kőbányán.)

Ma délután negyed 6-kor a Fertő utcában kerestem a Blaha felé menő 99-es busz megállóját (kereskedelmi üzletkötő vagyok, címem volt, és bár jártam már arra, ismerősnek nem mondanám magam), amikor megrökönyödve vettem észre, hogy az utca túloldalán parkoló két dobozos furgon között egy normális, igényes megjelenésű, sőt kifejezetten csinosnak mondható fiatal lány a kisdolgát végzi!!!

Még egyszer mondom, ma, tehát július 15. HÉTFŐI napon, nyár lévén teljes nappali verőfényben! Más gyalogos nem járt arra, és szerintem azt sem vette észre, hogy én megláttam, lévén inkább maga alá nézett, mint az út túloldalára. Majd mint aki jól végezte dolgát (szó szerint) átjött a túloldalra a buszmegállóba, ahová közben persze én is odataláltam.

Megszólítottam, mert amúgy tetszett, szimpatikus volt (azt nem mertem megemlíteni, hogy megláttam korábban), szóba elegyedtünk, sőt, el is kísért a következő címemre (Stadionok környéke), lévén "csak hazafelé tartott, de nem időre, úgyhogy menjünk" sajnos én még tkp. szolgálatban voltam, 2 címem volt még hátra a XIII. kerületben, különben valószínűleg elvittem volna egy "normális" randira is!

Nem volt hajléktalan, sem ittas, sem drogos, egy teljesen átlagos lány volt amúgy. Ennyire nincs egy vendéglátóhely, vagy valami egész Kőbányán, ahová be tudott volna menni? Honnan jöhetett? Megjegyzem, a címem egy autótelepen volt a Bihari úton, még nekik is van ügyfélmosdójuk, egy ilyen csajt biztos beengedtek volna. Vagy ez lenne a mai fiatalság, hogy oda hugyoznak, ahol kedvük tartja, akkor is, ha van alternatíva? Nem azért, csak tényleg fura volt, hogy fényes nappal, józanul, és abszolút nem az az igénytelen fajta volt, nem néztem volna ki belőle. Először egyébként azt hittem, ereszt egy klímaberendezés, aztán vettem észre a zaj forrását.

Ha valaki kíváncsi a helyszínre, a Google Street View-n keresse meg a Fertő utca 5. számot (az egyik furgon a képen is pont ugyanott áll), ezek szerint tényleg ekkora "fertő" lenne a Fertő utca? ;-)

júl. 15. 22:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
júl. 15. 22:12
 2/16 A kérdező kommentje:
Mármint mi "igen", a mai fiatalság vagy a Fertő utcai fertő? :-O
júl. 15. 22:13
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Kevés.
júl. 15. 22:18
 4/16 A kérdező kommentje:
Azt, hogy kevés, eddig is tudtuk. Én személy szerint mezőgazdasági termelőszövetkezet traktorjavítójától szoláriumig a legkülönfélébb helyekre mentem már be mosdóba munka közben (férfi létemre utálok ilyet tenni, főleg, ha dolgozom, nem jó cégér), ezek szerint ennek a lánynak nagyobb szégyen lett volna bekéredzkedni valamelyik telephelyre (ki ne engedte volna be?) mint az utcán elintézni?
júl. 15. 22:22
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért sehol sem igazán jellemző, hogy utcáról beengednek valaki vadidegent brunyálni.
júl. 15. 22:27
 6/16 A kérdező kommentje:
Velem is sokszor előfordult már, pedig én még jól sem nézek ki... ;-)
júl. 15. 22:28
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt hitte, hogy nem látják. Nyilván sürgős volt, vészhelyzet. Még mindig jobb, mint összepisilni magát.
júl. 15. 22:29
 8/16 A kérdező kommentje:
Mentségére legyen szólva, hogy tényleg kb. az útszakasz legjobb takarású pontját találta meg, ahol két, jóval szemmagasság feletti jármű állt pont egymás mellett. Mondjuk nem tudom, hogy miért kell megvárni a "vészhelyzetet", 3 éves már elmúlt, a 80-tól meg még messze van. Mondjuk cuki volt, úgyhogy el van nézve neki. ;-)
júl. 15. 22:34
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
#8 Jaj, kérdező, te nem voltál még felfázva soha? Össze lehet ám azt könnyen szedni strandon is vagy akárhol, és akkor egész váratlanul is érheti az embert "vészhelyzet".
júl. 15. 22:41
 10/16 A kérdező kommentje:

Az utóbbi 20 évből nem rémlik ilyesmi, az viszont bizonyított tény, hogy a nők anatómiai okokból hajlamosabbak rá. És az is tény, hogy akkor már inkább őt kelljen látnom, mint valami leépült alkoholista csöves "nőt"...

Valószínűleg, ha akkor nem szúrom ki, nem jut eszembe megszólítani, bár tetszett, nem szokásom random buszra váró csajoknál próbálkozni, igazából főleg arra voltam kíváncsi, hogy "hogy árad belőle a kultúra", de kellemesen csalódtam, mert Kőbánya ide, Kőbánya oda, nem volt tahó proli, egy jófej, normális csaj volt.

júl. 15. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!