Igaz, hogy a portugálok nagyvécézés után nem törlik ki a feneküket?
Figyelt kérdés
Egyik barátom múlt héten jött haza Portugáliából és ő mondta, hogy ott csak a külföldiek vesznek wc papírt, a helyiek úgy hagyják és nem törlik ki.2024. júl. 15. 10:17
1/6 anonim válasza:
Sületlenség. Ami valós: sok otthon természetes része a bidé, de a papírt ott sem nélkülözik.
2/6 anonim válasza:
"Egyik barátom múlt héten jött haza Portugáliából és ő mondta"
Erre van egy nagyon találó mondásunk: "Messziről jött ember azt mond, amit akar."
Téged meg sikerült palira vennie, biztos jót mulatott rajtad :)
3/6 Kólauborkával válasza:
Itt is vannak ilyen emberek illetve én személy szerint megmosom.
Tehát bárhiva mész a világban lesz ilyen is meg olyan is, nem érdemes “portugálokról” beszélni e tekintetben.
5/6 anonim válasza:
Mert gondolom a barátod a portugál nyaralása alatt azt figyelte, hogy a helyiek wc-zés után hogyan törlik a feneküket vagy hogyan nem. Kandi kamerát használt vajon, vagy bekéredzkedett melléjük a wc-be? Esetleg meginterjuvolta őket a fenéktörlési szokásaikról? Ezt nem kérdezted meg tőle véletlenül? :)
6/6 anonim válasza:
Mi előnye lenne, egész nap ülni a "cuccban"? Nem lenne túl higiénikus, meg tömegben érdekes szagok terjengenének... Én ezt nem tudom elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!