Akik amolyan "lúzerek", vagyis nem jók a lányoknál, azok nem rettegtek szalagavató előtt, hogy nem lesz párjuk?
Figyelt kérdés
Hamarosan eljön az említett esemény, és fogalmam sincs, ki lesz a párom. Van ugyan egy lány, akit már "puhítok", de ahogy magamat ismerem, csak beképzelem az egészet. És egyszerűen nincs sok lányismerősöm. Mi van, ha valaki pár nélkül marad? (Most megkövezhettek, de olyan párt se akarok, akit rondának tartok... az milyen lenne már?)2010. okt. 30. 16:54
11/16 A kérdező kommentje:
"Tudod Te hogy tulajdonkeppen mit is jelent, mikor, kikre hasznaljuk, kellene hasznalnunk azt a szot hogy "luzer"? "
Tudom.
Kívülről hozzak csajt? Ez azért nem ilyen egyszerű, másnak is vannak elfoglaltságai, táncpróbái, én a lakhelyemtől pl. messze járok suliba. A fizetős tippet meg kösz...
2010. nov. 1. 11:36
12/16 anonim válasza:
huhú, én most vagyok 11.-es de van vissza még 2évem (5éves a suli) és már elterveztem, hogy lefizetek 1 prostit, hogy azt tetesse, hogy ő a csajom, marha nagy buli lesz :D
13/16 Srapnel válasza:
Mit számít az egész?
Az esküvődön legyen párod. A többi nem számít.
14/16 A kérdező kommentje:
Odáig el is kell jutni... Amúgy voltál már végzős középiskolás?
2010. nov. 3. 22:03
15/16 Srapnel válasza:
Voltam. Sz*rtam az egészbe és most is itt vagyok. Az egyetemet is elvégeztem, jó munkám is van. Utálok táncolni és ezért nem akartam. Szerencsére nem diktatúrában élünk, hogy rám kényszerítsék a táncolást.
16/16 anonim válasza:
nem, mert biztos van egy lúzer csaj, aki elmegy veled a szalagavatóra. Mi sem vagyunk tökéletesek párommal, se külsőleg, se belsőleg, mi is mindíg lúzerek voltunk, de már 5 éve vagyunk együtt, és 2 éve házasok. Ne csüggedj! :) ne keresd, majd rád talál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!