Akik amolyan "lúzerek", vagyis nem jók a lányoknál, azok
nem rettegtek szalagavató előtt, hogy nem lesz párjuk?
Mikor lesz a szalagavatód?
2010. okt. 30. 16:58
Én lány vagyok, de nagyon félek ettől, hogy nem lesz párom szalagavatóra.. Nem vagyok csúnya, de nagyon kevés fiú van az évfolyamunkon. És nekem sincs túl sok fiú ismerősöm, legalábbis nem olyan közeliek, hogy csak úgy megkérjem őket, hogy jöjjenek el csomó táncpróbára stb.
2010. okt. 30. 17:07
kell pár? én nem emlékszem hogy nekem kellett volna..ha csak nem az egymás mellett álláshoz, amikor tűzik azt a szart. ott állt valaki mellettem, de már nem is tudom ki, akkor sem érdekelt
2010. okt. 30. 17:08
Nálunk nem volt ilyen gond. Egy barátom se volt az osztályban, mégis volt párom a táncnál, mert pont kétszer annyi fiú volt az osztályban, mint lány (2 tánc volt, fiúk kétszer táncoltak két különböző lánnyal).
2010. okt. 30. 17:17
Nálunk 30 emberből 6 táncolt..
2010. okt. 30. 17:23
ledöbbentem,..
2éve ballagtam de nekem a szallagavaton teljesen mindegy volt ki a pérod csak annyira áltunk egymás mellett amig feltüzték a szalagot.lehet hülye vagyok..pedig középsulibol ballagtam
2010. okt. 30. 17:25
Nem rettegtem, mert több volt a lány, szóval tudtam ,hogy úgyis jut nekem a maradékból.
2010. okt. 30. 17:44
Én nő vagyok, és nem volt párom a szalagavatón, úgyhogy nem is keringőztem, csak az osztálytáncban voltam benne, ami nem páros tánc volt. Ennek az oka az volt, hogy kb. 5-6-szor annyi lány járt oda, mint fiú (és nem is nagyon volt soha más az arány a suliban), szóval nem jutott mindenkinek partner.
2010. okt. 30. 17:45
Nekünk azt mondta az osztályfőnök hogy örülne ha minél többen táncolnának.
Mivel valamennyivel több fiú volt mint lány, így a fiúk közül kb 3-an nem táncoltak, köztük voltam én is.
Igazából nem voltam annyira jóba senkivel se a osztályból, nem nagyon szerettek, annyira meg nem érdekelt a tánc hogy vki külsőst hozzak. Amúgy sincs lány ismerősöm, csak 1-2. Lehetett volna párom de az olyan kövér volt hogy az én 60-65 kilómmal nem tudtam volna megemelni mert volt vmi emelés is a koreográfiában:D és nem is akartam olyan ronda lánnyal táncolni akitől elhányom magam tánc közben.:D
Szal nem táncoltam. Persze a próbákat azért végig kellett nézni nehogy már több szabadideje legyen annak aki nem táncol.
Így visszagondolva jobb is mert a többiek nagyon izgultak a tánc előtt, ruhát kellett bérelni stb
2010. okt. 30. 19:18
Tudod Te hogy tulajdonkeppen mit is jelent, mikor, kikre hasznaljuk, kellene hasznalnunk azt a szot hogy "luzer"? Amugy ne csinalj nagy gondot, hozzal kivulrol egy lanyt, a tobbi csajok meg fognak pukkadni. Tudod mit, ha annyira nem akarsz "luzer" neki, fizess egy csajnak, hogy elmenjen veled.
2010. nov. 1. 00:48
Kapcsolódó kérdések: