Miért tartanak egy panellakásban kutyát?
Itt nem az a gond, hogy panellakásban van a kutya tartva - nem törvényszerű, hogy ezek mind bekövetkeznek csak azért, mert nem kertben szaladgál egy kutya. Hanem az a gond, hogy suttyók a szomszédok. Ha nem kutyájuk lenne, más mocskot, szemetet hagynának ott.
Amúgy kistestű kutya teljesen jól elvan a panelben, ha a gazda értelmes, elégszer leviszi sétálni és normálisan megneveli a kutyát (és jól választ fajt, mert vannak nagyobb mozgásigényű meg izgágább fajok a kistestűek között is). Azt tényleg nem értem, amikor vki egy 50 négyzetméteres panelba német juhászt meg dán dogot vesz, "mer' annyira szép".
"Érdekes módon osztrákoknál, németeknél nincs minden összeszarva."
A németeknél nem tudom, de az osztrákoknál elég rendesen össze van. Ki is ábrándultam Bécsből, mikor legutóbb ott jártam. Persze, ha csak a túristaközpontokat látogatod, az rendben van tartva, de azon kívül...
"de az osztrákoknál elég rendesen össze van. Ki is ábrándultam Bécsből,"
Ausztria nem egyenlő Béccsel, ahogy Magyarország sem csak Budapestet jelenti. Bácsben már lassan csak magyart hallani.
Amúgy Grazban jártam, ott még szebb és tisztább volt a város mint németeknél.
A szép muntikulti városok meg ilyenek. Berlinben is jártam, amikor ügyet kellett intézni a konzulátuson, azóta inkább Düsseldorfba megyek. Berlin pont az volt, mint amit Bécsről írsz, 1-2 szép rész, a sarok mégétt meg gettó, csövesek, húgyszag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!