Miért tartanak egy panellakásban kutyát?
Vannak szobakutyák. Nyilván nem bernáthegyit kell lakásban tartani.
Érdekes módon osztrákoknál, németeknél nincs minden összeszarva.
Vajon mi lehet az ok? M´sok a német kutyák?
"nem szólok senkinek, ugyanis én sem zacskóznék be egyetlen ürüléket sem,"
Nagyon el vagy tévedve. Kertesben élek, mégsem szarathatom össze a lözeli parkot, söt a saját portámon is el kell távoltína. Vagy gondolod, hogy az udvaron hegyekben álla a szar?
A penelpronyók azzal vigasztalják magukat, hogy aki kertesben él, az sehova sem viszi a kutyáját. Aha. Gyerekkoromban a szüleim a hatalmas kertben élő kutyánkat napi 2x vitték 2-2 órás sétára, ahol mozoghatott, játszhatott, kutyabarátaival együtt sétálhatott, rengeteget foglalkoztunk vele.
Ezzel szemben panelpronyó kutyát sétáltat = leviszi másfél méteres pórázon, telefonál vagy nyomkodja a telefont és elszív egy cigit, ennek időtartama a "séta", ami alatt a kutya el sincs engedve a pórázról és csak rángatja, észre sem veszi, hogy a kutya már majdnem megfulladt, mert a telefont nyomkodja és közben rá sem néz a kutyára, nem hogy még foglalkozna vele.
Elmagányosodott a társadalom, társ nincs, gyerek nincs, igény meg volna arra, hogy valaki várjon haza.
Marad a kutyulimutyuli.
Az ötös leírt mindent.
Panelba nem való a kutya, de én minden állattartást betiltanék. Ketrecben nyúl, hörcsög, mert ő mekkora állatbarát 😂
A kutya teljesen jól megvan lakásban is, csak le kell fárasztani alaposan.
Egy kutya átlag 12-14 órát alszik, és a maradék 10-12 órában sem kell állandóan mozgásban lennie.
A folyosót nem értem, nem láttam még olyat, hogy valaki a folyosón tartaná a kutyáját.
Ha a törvénybe nem ütközik akkor az önkormányzat hozhat rendeletet erről. A mi falunkban például szabályozták hogy egy háznál hány kutya lehet mert volt olyan aki tartott egyszerre 5-6 kutyát is, főleg aki szaporítással is foglalkozott.
Szerintem sem való a panelbe egy kutya, legalábbis nem nagytestű és nem nagy mozgásigényű.
Jobb lenne ha a kutyatartóknak tanfolyamon kellene részt venni ahhoz hogy tarthassanak otthon kutyát. Akinek fontos az megcsinálná, aki meg csak azért tartana kutyát hogy ugasson mikor jön valaki akkor az inkább lemondana a kutyáról.
"Egy kutya átlag 12-14 órát alszik, és a maradék 10-12 órában sem"
Persze, ennyi. Igazából egy konzervdobozban is jól el van, csak a sok hülye kiengedi. 🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!