Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért tartanak egy panellakásb...

Miért tartanak egy panellakásban kutyát?

Figyelt kérdés
Csak a baj van vele. Összejárja a folyosót és össze van sz@rva a ház környéke is. Nem, nem szólok senkinek, ugyanis én sem zacskóznék be egyetlen ürüléket sem, hogy aztán járkáljak. Ezt az állattartást úgy ahogy van be kell tiltani. Kizárólag az tarthat állatot, aki kertes házban él.
jún. 14. 21:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%
Az emberekkel van a baj, nem a kutyákkal, az ilyen embereket kéne betiltani, nem a kuytatartást...
jún. 14. 21:35
 2/14 anonim ***** válasza:
35%
Mások meg téged tiltanának be.
jún. 14. 22:19
 3/14 anonim ***** válasza:
70%

Vannak szobakutyák. Nyilván nem bernáthegyit kell lakásban tartani.

Érdekes módon osztrákoknál, németeknél nincs minden összeszarva.

Vajon mi lehet az ok? M´sok a német kutyák?

"nem szólok senkinek, ugyanis én sem zacskóznék be egyetlen ürüléket sem,"

Nagyon el vagy tévedve. Kertesben élek, mégsem szarathatom össze a lözeli parkot, söt a saját portámon is el kell távoltína. Vagy gondolod, hogy az udvaron hegyekben álla a szar?

jún. 14. 22:54
 4/14 anonim ***** válasza:
42%
Én panelban tartok kutyát. A sz@rt pedig összeszedem.. Nem piszkít be, csendes, jól nevelt kutya. És hidd el,h sokkal többet van vele foglalkozva, mint 1 kerti kutyával, aki csak ki van b@szva az udvarra szerencsétlen és soha ben viszik sehova....
jún. 14. 22:59
 5/14 anonim ***** válasza:
67%

A penelpronyók azzal vigasztalják magukat, hogy aki kertesben él, az sehova sem viszi a kutyáját. Aha. Gyerekkoromban a szüleim a hatalmas kertben élő kutyánkat napi 2x vitték 2-2 órás sétára, ahol mozoghatott, játszhatott, kutyabarátaival együtt sétálhatott, rengeteget foglalkoztunk vele.

Ezzel szemben panelpronyó kutyát sétáltat = leviszi másfél méteres pórázon, telefonál vagy nyomkodja a telefont és elszív egy cigit, ennek időtartama a "séta", ami alatt a kutya el sincs engedve a pórázról és csak rángatja, észre sem veszi, hogy a kutya már majdnem megfulladt, mert a telefont nyomkodja és közben rá sem néz a kutyára, nem hogy még foglalkozna vele.

jún. 14. 23:23
 6/14 anonim ***** válasza:
41%

Elmagányosodott a társadalom, társ nincs, gyerek nincs, igény meg volna arra, hogy valaki várjon haza.

Marad a kutyulimutyuli.

jún. 15. 06:11
 7/14 anonim ***** válasza:
63%

Az ötös leírt mindent.

Panelba nem való a kutya, de én minden állattartást betiltanék. Ketrecben nyúl, hörcsög, mert ő mekkora állatbarát 😂

jún. 15. 08:42
 8/14 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
51%

A kutya teljesen jól megvan lakásban is, csak le kell fárasztani alaposan.

Egy kutya átlag 12-14 órát alszik, és a maradék 10-12 órában sem kell állandóan mozgásban lennie.

A folyosót nem értem, nem láttam még olyat, hogy valaki a folyosón tartaná a kutyáját.

jún. 15. 09:20
 9/14 anonim ***** válasza:

Ha a törvénybe nem ütközik akkor az önkormányzat hozhat rendeletet erről. A mi falunkban például szabályozták hogy egy háznál hány kutya lehet mert volt olyan aki tartott egyszerre 5-6 kutyát is, főleg aki szaporítással is foglalkozott.

Szerintem sem való a panelbe egy kutya, legalábbis nem nagytestű és nem nagy mozgásigényű.

Jobb lenne ha a kutyatartóknak tanfolyamon kellene részt venni ahhoz hogy tarthassanak otthon kutyát. Akinek fontos az megcsinálná, aki meg csak azért tartana kutyát hogy ugasson mikor jön valaki akkor az inkább lemondana a kutyáról.

jún. 17. 04:38
 10/14 anonim ***** válasza:

"Egy kutya átlag 12-14 órát alszik, és a maradék 10-12 órában sem"

Persze, ennyi. Igazából egy konzervdobozban is jól el van, csak a sok hülye kiengedi. 🤡

jún. 17. 05:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!