Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Monokini a balatonnál? Tapaszt...

Monokini a balatonnál? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Magyarországon legális monokinizni nőként?

Gondolkodunk, hogy menni akarunk, de nem tudjuk, hogy sima strandokon lehet-e vagy inkább menjünk naturista strandokra Valamint, hogy mennyire kellemetlenek (és illetlenek) az emberek a rendes strandokon. Valakinek valami van tapsztalata ebben? Valamint ha naturista strandon monokinizünk, az rendben van?

2024. jún. 9. 16:55
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
64%

Én szoktam Siófok sóstón ahol a vizisily pálya van ott láttam már másokat is soha nem szólt senki érte iletve nem ért kellemetlenség sem

N

2024. jún. 14. 10:07
 12/28 anonim ***** válasza:
11%
Érdekelne, hogy akik a 11-est lepontozták, miért találják a választ haszontalannak.
2024. jún. 14. 12:30
 13/28 anonim ***** válasza:
35%
Én naturista strandon is el fogadom ha egy nő monokinit visel, semmi probléma nincs ebből szerintem 😊
2024. jún. 26. 21:55
 14/28 anonim ***** válasza:
57%

Régen, amikor még szabad volt az ország, akkor senki nem csinált ügyet a toplessből.

Mára ez a műkeresztény ál-polgári baromság minden szépséget kiirt az országból!

2024. júl. 8. 08:21
 15/28 anonim ***** válasza:
41%

A prüdéria elsősorban amerikai eredetű!

Újabban meg az iszlám nyomja Nyugat-Európában.

2024. júl. 8. 14:40
 16/28 anonim ***** válasza:
0%

Manapság azok 60 éves öregasszonyok toplesseznek akik a 80 As években is ezt tették

Ha egy jó csaj levenné a felsőjét normál strandon azt egyből elkezdenék videózni aztán a netet gazdagítják vele

Sajnos bejött az amerikai módi és nagyon nehezen fog elmenni

Pláne hogy itt van a már emlegetett iszlám is. Tapasztalat szerint a cigok is elég pofatlanok bírnak lenni

2024. júl. 20. 16:25
 17/28 anonim ***** válasza:
55%

16 "Manapság azok 60 éves öregasszonyok toplesseznek akik a 80 As években is ezt tették"

Jól teszik, hogy ezt teszik!

Nem olyan prűdek, mint a rozoga kölykeik.

2024. júl. 22. 23:25
 18/28 anonim ***** válasza:
24%

Nem mondtam, hogy nem teszik jól...

Nem tudom miért kellett lepontozni

2024. júl. 24. 21:38
 19/28 anonim ***** válasza:
64%

Ha a bikiniből levesszük a felsőt, az monokini lesz.

De - épp ezért - az egész fürdőruhát is nevezhetjük monokininek, mert az is az valójában.

A toplesst is nevezhetjük monokinizésnek...

Jó lenne, ha megint olyan szabadság lenne, hogy nem pofáznak bele a prűdek más viseletébe!

2024. júl. 25. 18:17
 20/28 anonim ***** válasza:
41%
19es teljesen igazat adok. Szerintem olyan törvény kellene az országba hogy a nők is ugyanúgy lehessenek félmeztelenül mint a férfiak ha már egyenjogúság van
2024. júl. 26. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!