Hogyan szokták családilag megünnepelni a diplomaosztót?
Én vagyok a családban az első, aki diplomás lett, és nem igazán vagyunk képbe, hogy hogyan szokták ezt megünnepelni. Menjünk el utána étterembe vagy készítsünk családi ebédet? Szoktak virágon kívül adni még valami ajándékot?
Eljönne a család (mamával együtt 6-an vagyunk) és a legjobb barátnőm, de csak 2 embert lehet vinni az ünnepségre, ha jól tudom, így a többiek csak annyit kapnak, hogy kint fényképezkedem velük. Utána mit szoktak csinálni? Menjünk el közösen étterembe? Szeretnék valami programot, ha már mindenki utazik miattam 2 órát.
Étterembe szoktak menni a legtöbben. Épp emiatt foglaljatok is asztalt oda, ahova mennétek, ha emellett döntötök, mert mások is fognak :)
Igen, ha anyagilag belefér a családnak, akkor szokás ajándékot adni a frissdiplomásnak. De ha ezt a témát te hozod fel, az sajnos hülyén veszi ki magát.
Köszi a választ!:)
Nem is terveztem mondani nekik az ajándékot. Anyagilag nem férne bele, és nem is várom el tőlük. Már az étterem is egy hatalmas összeg lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!