Mit illik ilyen esetben viselni?
A hétvégén színházba megyek,
Viszont az előadás a Lauber Dezső Sportcsarnokban lesz.
Normál esetben nyilván nagyon elegáns vonalon mozognék.
Így viszont egy fekete ruha (egyszerű de elegáns), és egy fekete magassarkú szandálra gondoltam.
Ez így jó lehet? Vagy túl sok?
Szerintem még sok is. Én valami kényelmesebb cipőben mennék, pl. éktalpú szandál. A ruha se legyen túl feszes, rövid, mert kényelmetlen lesz benne ülni. Persze attól függ, hogy hol ülsz. Én a lelátón ültem eddig mindig, amikor ott voltam előadás vagy koncerten, nem a küzdőtéren széken, ott azért kényelmetlen lenne valami nagyon kis feszes ruha.
Egyébként Pécs.
3as Hát az mondjuk szerintem rohadtul tiszteletlenség!
Eleve az etikett megköveteli, hogy színházba (társasági esemény lévén) az elegánsabb megjelenést!
Nyilván ez mostanra halványodot mert 2024et írunk, de azért ne essünk már át a ló túloldalára...
kérdeztél, leírtam a véleményem
ha teljesen képben vagy azzal kapcsolatban, hogy mi illik és mi nem és felháborít egy neked nem tetsző válasz, akkor minek kérdeztél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!