Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ha én szelektíven gyűjtöm a...

Ha én szelektíven gyűjtöm a szemetet vajon elvárhatom ezt lakótársaimtól is?

Figyelt kérdés

Közös albérletben lakom valakivel, és én külön gyüjtöm a műanyag palackot, papirt, fémdobozt a szemetes mellett zacskóban, és ha összegyűlik, elviszem a szelektív gyűjtőbe, ami 100 méterre van az általános hulladékgyűjtőtől. Az első konfliktus az volt, hogy fogta az összes szétválogatott zacskót és bevágta az általános kukába, mint aki szivességet tett, hogy egyszer levitte a szemetet. Mostanában viszont azt játsza, hogy a közös kukát teleszórja fémdobozokkal, stb, pedig 20 cm-re van neki zacskó. Idegesít!

Most én vagyok hisztis p....a vagy ő egy fajankó?

2010. okt. 29. 20:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem várhatod el a lakótársadtól,hogy fogékony legyen a szelektív szemétgyűjtésre.Ő sem várhatja el,hogy lemondj a szelektív szemétgyűjtésről.Külön kukázzatok.
2010. okt. 29. 21:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg beszélj vele arról, hogy ez neked fontos, és hogy ő is segíthetne, mert kevesebb szemeteszsákra lesz szükség (hátha a spórolással meg lehet fogni).
2010. okt. 29. 21:50
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Örülnék még többnek :-)

2011. febr. 17. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!