Kislány strandon bikinifelső nélkül?
Figyelt kérdés
Lányunk most lett 10, és eddig Balatoni strandoláskor csak bugyi volt rajta. Semmi melle nincs még amit takargatni kéne, ő nem is igényli a felsőt (szoktunk nudira is járni, szóval nem szokatlan neki hogy így látják), meddig strandolhat így? Tudom sokak szerint már ez is extrém és rég felsőt kéne hordania.jún. 3. 18:25
1/20 anonim válasza:
Amíg ö jól érzi magát így és nem kezd még nöni a melle. Egyébként lehet, hogy ö már szeretne felsörészt, csak nem mer szólni.
Én biztos adnék rá, az a biztosabb.
2/20 anonim válasza:
Hááát azért 10 éveseken már szokott lenni felső rész is.
3/20 A kérdező kommentje:
#1: van neki amúgy (iskolai táborban azért inkább legyen rajta, nehogy aztán suliban szóbeszéd tárgya legyen), de mikor velünk strandol akkor nem igényli hogy rajta legyen.
jún. 3. 18:41
4/20 anonim válasza:
10éves gyereket nem engednék felső nélkül strandolni
5/20 anonim válasza:
10 évesen már legyen egy normális dressze akár egybe akár külön.
6/20 anonim válasza:
Amíg nem igényli, addig minek?
Főleg, ha még semmi melle nincs. Mi értelme lenne?
7/20 anonim válasza:
Az az értelme, hogy megérti: hova tartozik, mit és miért kell védeni.
8/20 anonim válasza:
Már réges régen nem kellene így lennie!
Az én lányom is 10, szintén 0 cicivel, de még itthon sem volt soha felső nélkül kint!
9/20 anonim válasza:
20 éve ez még nem így volt.
A hülye amerikai prűdség hatása ez is. Ott van az, hogy a női mellet még akkor se szabad látni, ha 4 éves kislány. Ők gyártanak nullás melltakarókat is.
10/20 anonim válasza:
#3 Ha magától annak ellenére nem igényli, hogy van, akkor fölösleges.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!