Elmennétek lánybúcsúra ilyen esetben?
Figyelt kérdés
10 éve nem találkoztunk, messengeren néha-néha beszéltünk (évente 4-5x, de voltak olyan évek h egyszersem). Gyerekkorunkban voltunk barátnők.
Esküvő csak a szűk családdal lesz, arra nem vagyok hivatalos…
Így egy kicsit önünneplésnek tűnik, ráadásul nem ismerek senkit
2024. jún. 3. 08:19
1/5 anonim válasza:
Nem mennék. Azért se, mert nem találkoztunk, azért se, mert egyébként se vagyok meghívva az esküvőre.
2/5 anonim válasza:
Ha esküvőre nem vagy meghívva, akkor nem. Amúgy szerintem kevés barátja van, és ezért hív meg régi ismerősöket.
3/5 anonim válasza:
NEM
Nem akarok keserûnek hangzani, de én 99% biztos vagyok benne, hogy ez a pénz miatt van. Azért hív, mert így olcsóbb. Valami olyan csomagot vett meg, ami miatt kell X ember, vagy azt várja, hogy majd beszállsz a hely bérleti díjba vagy hasonló.
4/5 A kérdező kommentje:
Szerintem is fura, igazából azt sem értem minek lánybúcsú ha nem lesz normális lagzi?
2024. jún. 3. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!