Mi értelme ennek az Instagramon hogy felveszi valaki például deréktól lefele a lábait és megy, aztán visszafele lejátssza?
Figyelt kérdés
Gondolom sokan láttatok már ilyet. Nekem csak egy kamuprofilom van, nem akartam fent lenni rajt, de kíváncsi voltam mit szeretnek ennyire benne. Bejelölgettem sok embert, látom csomónál (főleg csajok) történetben, hogy levideózta magát ahogy megy, aztán megcsinálta valahogy úgy, hogy előre megy, utána visszafele, visszatekerés vagy hasonlóval gondolom.
De nem értem, ennek mi értelme? És nem is 14-6 éves butap*csáktól látom, hanem 20+osaktól, többnek már nem egy gyereke is van. És van aki naponta több ilyet kitesz, ez valami szokás, vagy divat?
2024. máj. 31. 16:01
2/3 A kérdező kommentje:
Nem, simán ahogy mennek az utcán az van felvéve így.
2024. jún. 1. 12:06
3/3 anonim válasza:
Linkelj be egyet, mert csak moonwalkot láttam, így nem tudom véleményezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!