Miért ilyenek a különböző kulturális események és rendezvények plakátjai?
Figyelt kérdés
Az tapasztalom, hogy az utcai és az online plakátok is olyan "semmilyenek". Tehát nem eléggé figyelemfelkeltőek, már-már semmitmondóan unalmasak és szürkék. Miért van ez?2024. máj. 19. 10:56
1/2 anonim válasza:
Egyrészt pénz kérdése, másrészt megfelelö szakember is kell, aki megtervez egy figyelemfelhívó plakátot, a legtöbb ezzel foglalkozó meg erre nem képes (aki meg igen, az drága - de jogosan!)
2/2 anonim válasza:
Mert valamiért azt hiszik az "okosok", hogy a kultúra, az igényes szórakozás / művelődés és az életvidámság, a "harsányság", a figyelemfelkeltés nem fér össze, hogy annál "feljebbvalók" a kulturális programok. Hogy azoknak magasröptűbbnek kell lenni... meg egyéb butaságok. Én sem értem ezt, pedig azért én tényleg szeretek kultúrprogramokra járni. De attól nem lesz semmi sem jobb, kulturálisan emelkedettebb, hogy poros és unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!