Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit tennétek, ha a szomszédoto...

Mit tennétek, ha a szomszédotok minden ok és előzmény nélkül ezt csinálná? Szólnátok, vagy tennétek valamit?

Figyelt kérdés
Tehát tegyük fel találkoztok a szomszédotokkal, jó hangosan köszöntök neki, erre ő csak bámul rátok és köp egy nagyot.
2024. máj. 16. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Semmit. Jogában áll hülyének lenni.
2024. máj. 16. 19:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Elgondolkodnék azon, hogy vajon mit tettem, miért néz engem szemét embernek ? Feltételezem, hogy nem ok nélkül csinálja...
2024. máj. 16. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Tudni kell, hogy világszerte sok a hülye, és rengeteg a sutyerák bunkó.

Valószínűleg egy darabig nem köszönnék előre, aztán meglátjuk.

2024. máj. 16. 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

#2 Én azért tisztában vagyok a cselekedeteimmel, az önkritika elég hasznos tud lenni.

És van, aki csak simán gyökér. Mert bal lábbal kelt, mert azt álmodta, hogy ki akarom nyírni, mert a másik szomszéd azt mondta, hogy ki akarom nyírni...

Egy barátnőm anyja még a suliban az alapján kitalálta, hogy én drogos, alkoholista vagyok, hogy ő vette fel a telefont, amikor hívtam a csajt, hogy egyeztessünk valami sulis dolgot, és véletlenül letegeztem (mert korábban sosem beszéltünk, abban az időben sosem volt otthon, és mindig a barátnőm vette fel). Mea culpa.

2024. máj. 16. 21:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, trsház? alattad vs feletted van? Eláztattad egy párszor? Netán ... sok minden lehetséges, de ha ez az első találkozásotok, akkor hagynám lógni, BIZTONSÁGODRA viszont gondolj!
2024. máj. 17. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!