Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Kisbabás anyukák, készültök...

Kisbabás anyukák, készültök majd valamivel apák napjára?

Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 16:58
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Bocs a dátum miatt! Ide válaszoltam előbb és aztán ellenőriztem. A helyes dátum a június harmadik vasárnapja lesz.

Tényleg nem holnap lesz, de nekem most jutott eszembe, ezért most kérdezem!

Egyébként a március 8. valóban nőnap (férfinapról nem tudok), anyák napja pedig május első vasárnapja.

2010. okt. 28. 17:40
 12/20 A kérdező kommentje:
Ja és mivel nálunk apuka nem magyar, így az ő országában egész máskor aktuális. Ezért kérdezem most. Függetlenül attól, hogy mikor van, a kérdésre még nem kaptam választ... :-S
2010. okt. 28. 17:43
 13/20 anonim válasza:
hát nem.én úgy gondolom és úgy érzem nem érdemelne meg akármit is.
2010. okt. 28. 17:50
 14/20 anonim ***** válasza:
Hogy a kérdésre is válaszoljak, nem. Az anyák és apák napja arról szól, hogy a kis lurkó lepi meg vmivel a szüleit, vagy legalábbis felköszönti. Nem az anya az apát, meg fordtítva. Majd ha olyan koru lesz, akkor majd készülünk vmivel.
2010. okt. 28. 18:05
 15/20 anonim válasza:
100%
Apák napja NEM május 19, hanem június harmadik vasárnapja!
2010. okt. 28. 18:45
 16/20 A kérdező kommentje:

Köszi már tudjuk.

Szóval ti sem örülnétek, ha apa a picur nevében meglepne valamivel?

Az én babám márciusi és anyáknapján fel lettem köszöntve, nekem nagyon jól esett. Ezért szeretnék én is valami kedves meglepetést kitalálni apának. Aztán persze később, ha majd nagyobb legy a gyermek, akkor ő fog ezeken a napokon meglepni minket, dehát végülis már most is anya és apa vagyunk, akkor miért ne ünnepelnénk ezt meg?!

2010. okt. 28. 19:22
 17/20 anonim ***** válasza:
Ahogy gondolod. Az én babám is márciusi, és én nem lettem felköszöntve anyák napján. De ez nem is nagyon érdekel. Igaz, már anya vagyok, de akinek az anyukája vagyok, nem tud még kedveskedni nekem, majd eljön az ideje.
2010. okt. 28. 19:42
 18/20 A kérdező kommentje:
Hát, nem gondoltam, hogy még ebbe a kérdésbe is bele lehet kötni, de köszi, hogy leírtad a válaszod.
2010. okt. 29. 23:33
 19/20 A kérdező kommentje:
Egyébként képzeljétek, engem még a nagymamám például felnőtt koromban is jópár évit felköszöntött gyereknapon. Neki gyerek voltam akkor is és sosem osztottam ki, hogy Dehát én már nem vagyok gyerek! Apát sem küldtem el a jó francba, amikor anyák napján hozott egy szál virágot, mondván, hogy a gyermek még nem tudja ezt megtenni, de azért megérdemlem... csak viszonozni szeretném a kedvességet és jó ötleteket vártam!
2010. okt. 29. 23:37
 20/20 A kérdező kommentje:
Ja és ilyen alapon ne kapjon semmit Karácsonyra és ünnepeld meg majd a gyereked első születésnapját sem, mert úgysem fog rá emlékezni! Na befejeztem, inkább alszom rá egyet és kitalálom egyedül.
2010. okt. 29. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!